Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Makó okoszebrája, stresszmentes strandbiztosság, Szeles Mónika kettészúrt karrierje, Köllő Babett zavarba ejtő pózolása. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Szenzor

Okos lehet a makói zebra.

Bár közlekedési lámpa továbbra sem lesz a 43-as főút egyik forgalmas makói kereszteződésében, a Szegedi utcánál, a gyalogosokat okoszebra védheti egy alapítvány pályázatának köszönhetően – számol be róla a Delmagyar.hu.

„A közeljövőben azért válhat mégis biztonságosabbá az átkelőhely, mert az önkormányzat egy alapítvány felhívására úgynevezett okoszebrára pályázik. Mint a legutóbbi testületi ülésen elhangzott, ez azt jelenti, hogy az útburkolatban elhelyezett aktív LED-prizmák segítségével villogó fénnyel hívja fel az autósok figyelmét az éppen áthaladó gyalogosokra. A rendszer csak akkor lép működésbe, ha valaki rálép a zebrára – ezt az út szélén, oszlopokra felhelyezett szenzorok érzékelik.”

Okos lehet a makói zebra, a lámpát hiába kérték

A makói önkormányzat – a Magyar Közút ellenállásának dacára – mégis talált megoldást arra, hogy a 43-as főútvonal Szegedi utcai szakaszánál az Árpád utcai kereszteződés biztonságosabb lehessen a gyalogosok számára. Megírtuk: ide régóta szerettek volna a közlekedési lámpát a helybeliek, és mint az egyik szervező, Krabóth Bettina lapunknak elmondta, 2015-ben kétszáznál is több aláírást gyűjtöttek össze a kérés nyomatékául.

Törés

Kettészúrt karrier.

Az újvidéki születésű Szeles Mónika 25 évvel ezelőtt zsinórban negyedszer nyerhette volna meg a Roland Garrost, a felkészülés során pedig elindult a hamburgi tenisztornán, ahol egy Steffi Graf-rajongó kést döfött a hátába – idézi fel a 24.hu.

„Szeles Mónika addig nyolc Grand Slam-tornát nyert meg, világelső volt. A támadás megtörte a karrierjét, utána csak jó két évvel tért vissza a pályára, depressziós volt és kényszeresen evett. Így is megnyerte a Roland Garrost még egyszer, amerikai színekben 2000-ben olimpiai bronzérmes volt.”

25 éve támadták meg Szeles Mónikát

1993. április 30-án történt a támadás, ami kettétörte az újvidéki teniszező pályafutását.

Inger

Stresszmentes strandbiztosság.

Az utazás nyitottabbá tesz – a szexre is: az Origo.hu utánajárt, hogyan fonódnak szoros nemzetközi kapcsolatok legfőképpen a szingli fiatalok körében.

„Ha az ember utazik, mintha egy egészen más ember válna belőle. Ilyenkor könnyen és nagyon szívesen elfelejtjük, mi minden nyomja a szívünket odahaza. A sok inger miatt arra sem marad időnk, hogy azon stresszeljünk, bejövünk-e annak a helyes idegennek, vagy hogy vajon mennyire zavarja, hogy idén sem sikerült hibátlanul a strandbiztos alakformálásunk.”

Az utazás nyitottabbá tesz – a szexre is

Mindenki más miatt szeret utazni. Van, aki a pecséteket gyűjti az útlevelébe, más listán pipálgatja a bejárt országokat, és olyan is akad, aki aszerint osztályozza a különböző nemzetek fiait és lányait, hogy mennyire jók az ágyban. Utánajártunk, hogyan fonódnak szoros nemzetközi kapcsolatok utazás közben, legfőképpen a szingli fiatalok körében.

Luxuscsipke

Zavarba ejtő pózolás.

Stílust váltott Köllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szőke dívája a tüllt és a csipkét is maga mögött hagyta, és extrém szexi anyagokat választott – mutatja be a Lokál Online.

„Új ruhatárában is helyet kaptak a bundák és a legkülönlegesebb luxuscsipkék. A nagy átalakulást egy izgalmas fotózással is megkoronázta, ahol zavarba ejtő módon pózolt egy hihetetlenül jóképű modellel.”

Szexi modell próbálta elcsábítani Köllő Babettet

A Feleségek luxuskivitelben következő adásában végre fény derül Köllő Babett stílusváltásának részleteire. A szőke díva a tüllt és a csipkét is maga mögött hagyta és extrém szexi anyagokra váltott. A VIASAT3-on hétfőn este látható Feleségek luxuskivitelben című műsor vadonatúj részében Babettet már új szettjeiben láthatjuk, sőt átalakulásának alkalmából még egy party-t is ad.