Egy új hónapba léptünk és nem is akárhogyan, hiszen egyből pihenővel kezdünk: május 1-je a majálisról szól, országszerte több helyen vurstlin szórakozhatunk. Makón a Maros-parton 14 órától kezdődik, Apátfalván és Kiszomboron pedig már a délelőtt folyamán is lesznek programok.

Felújíthatják a József Attila Városi Múzeum putriját: ha a pályázatot pozitívan bírálják el, 10 millió forintot fordítanak az épületre. Világító növényekkel nyert díjat egy magyar feltaláló: Kun Richárd feltaláló a 6. Sanghaji Nemzetközi Technológiai Kiállításon mutatta be az innovációját. Tizenhét határsértőt tartóztattak fel hétvégén a rendőrök, írta az MTI.

Folytatódik a szúnyogirtás: második hetébe lép a katasztrófavédelem által irányított központi, biológiai szúnyoggyérítés. Makón emeltek vádat a török embercsempész ellen: tavaly decemberben kamionnal próbált 15 migránst Magyarország területére csempészni

Kegyesek voltak az égiek, ugyanis ma akár 27 fok is lehet – bár számíthatunk esőre. Ha a bográcsban az ételek már rotyognak, baj nem lehet. Egy kicsit múlt idézzünk: Szabó Róbert digitalizálta és töltötte fel az internetre az 1986-os felvonulást. Találkoznak ismerős arccal?

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest