A hónap utolsó napján sem hagyjuk önöket reggeli hírösszefoglaló nélkül: Makó és a térség legfontosabb hírei mellett a hét emberéről is olvashat, de azt is megtudhatja, milyen időre számíthat a következő napokban.

Ezen a héten is kihirdettük a hét emberét: Loós Csabával, a makói Continental KirályTeam Kick-Box Akadémia edzőjével beszélgettünk magáról a kick-boxról, és hogy miként lett az életének fontos része ez a küzdősport. Majoros Róbert és Marton Gergely nemrégiben az első alkalommal megrendezett V4 Visegrád Világ Kupán járt: a makói erőemelők ismét nagyszerű eredménnyel tértek haza. Több mint hatszázmillió forintot érő hamis ruhát találtak a pénzügyőrök Makó térségben.

Húsz éve hagyomány Nagylakon az összetartozást erősítő főzőverseny: idén 11 csapat főzött, ráadásul mindenki ajándékkal térhetett haza. Sándorfalván dőlt meg az országos legmagasabb minimumhőmérsékleti rekord vasárnapra virradóra.

Elnök és elnökhelyettes fogja vezetni a Jobbikot – a párt szombati zárt kongresszusa nagy többséggel döntött a vonatkozó alapszabály-módosításról. Közel 1 milliót spórolt egy átlagos devizahiteles az elmúlt három évben – köszönhetően a 2015-ös, az MNB vezényletével végrehajtott forintosítás és devizahitel-elszámolásnak.

Ma délután akár 29 Celsius-fok is lehet, viszont az esernyőt érdemes lehet magukkal vinni, mivel eső is várható. A szeles, csapadékos, meleg időjárás lesz a jellemző a héten, szerdáig 28-30 fok körül alakul a hőmérséklet, péntektől pár fok csökkenés várható.

A mai napot pedig az Irie Maffia dalával indítjuk:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest