Tájházak napját tartottak a József Attila Városi Múzeumban, Domján Zoltán bármixer koktélokat kevert az Ifjúsági Színtérben és Gálázott az Írisz TSE – többek között ezekről is olvashattak nálunk tegnap.

Elhunyt Tóth Zoltán Jászai Mari-díjas színész. A színművész 58 éves volt. Sissi kedvenc túrósa is elkészült a Tájházak napján a József Attila Városi Múzeum skanzenében. A rendezvényt először szervezték meg a múzeumban. Elbúcsúztak Marosi János atyától. Marosi atya 48 éven keresztül látta el papi teendőit, közösségeit mindig nagyon szerette és rendkívüli odaadással szolgálta. Gálázott az Írisz: kétszer adták elő az tánc világnapi előadásokat a rengeteg érdeklődő miatt. Holtestet találtak Makón a Honvéd utcában. Az Ifjúsági Színtér vendége Domján Zoltán bármixer volt, aki szerint az idei nyár slágerkoktélja a mentaalapú italok lesznek. 

A mentaalapú koktélok lesznek a nyár slágerei – Makó Híradó

Domján Zoltán bármixer keverte a legfinomabb és leghűsítőbb koktélokat szombat délután az Ifjúsági Színtérben. A mixer szeret kísérletezni és a kedvence a ginalapú hűsítők, de rozéfröccsöt és a sört is kedveli.

Ma remek időnk lesz, délután akár már a 29 fokot elérheti a hőmérséklet. Érdemes szabadtéri programot választani, de tartalékoljunk az erőnkkel: holnap számos program közül válaszhatunk május 1-je alkalmából. 

Napindítóként ajánljuk a Duran Duran számát.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest