Majoros Róbert és Marton Gergely nemrégiben az első alkalommal megrendezett V4 Visegrád Világ Kupán járt. Az erőemelők ismét nagyszerű eredménnyel tértek haza.

A makói sportolók, Majoros Róbert és Marton Gergely utoljára Győrben vettek részt egy versenyen, amely GPC szabályrendszere szerint volt megrendezve. Az I. V4 Visegrád Világ Kupán a makóiak remekül szerepeltek: Gergely erőemelés -90 kilogrammban harmadik, felhúzás kategóriában -90 kilogrammos súlycsoportban második, illetve a guggolás számban, -90 kilogrammos súlycsoportban az első helyezést érte el, nem is akárhogyan, hiszen a fiú új országos csúcsot állított fel.

Róbert első alkalommal nevezett és vett részt felnőtt kategóriában. Az erőemelés és guggolás számban egy-egy első, illetve a felhúzás számban második helyezést ért el. A csapatban szinte ő volt a legfiatalabb.

– A felnőtt kategóriában jóval több versenyző volt és nagyon szoros volt a küzdelem a juniorhoz képest. Miután leguggoltunk és fekve nyomtunk, utána még volt 12 kiló lemaradásom az elsőtől, de végül ebből a hátrányból csináltam 12 és fél kiló előnyt a háromszáz kilós felhúzással – fogalmazott Robi.

A két versenyző nem pihen, hiszen újabb megmérettetésre készülnek: mindenképpen szeretnének részt venni a Magyar Professzionális Erőemelő Liga Kupán, illetve a GPC Világbajnokságon – mindkét versenyt Magyarországon rendezik meg. Az erőemelők nem tudnak elég hálásak lenni Török Dezső csontkovácsnak és Szűcs András masszőrnek, akik felkészítették őket erre a kupára, illetve, a Bálint Optikának, a Dancsi és Társa Bt.-nek és a Hanki-Kernek, akik nélkül nem jutottak volna el Győrbe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest