Hírek Kiemelt hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Ébren álmodó Tisza, kétarcú majális, a migránsok terrortrükkjei, Kulcsár Edina cicusa. Szombati koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Ébredés

A tavaszi Tisza.

Gyönyörű mindszenti mozgókép-összeállítással köszönti a hosszú hétvégét a Vásárhely24.

„A tél után ébredő, álmodó Tisza partot mutatjuk rövid videónkban.”

Mindszenti tiszai körkép – VIDEÓ – Vásárhely24

Vásárhely24 – A tél után ébredő, álmodó Tisza partot mutatjuk rövid videónkban.

Élvezet

Kétarcú majális.

Húsz játékból álló vidámpark, ötven vendéglátós, illetve árus várja a szórakozni vágyó közönséget a szegedi Etelka soron, ám a Delmagyar.hu arról is ír, nincs műsor, mely ott tartaná a közönséget.

„A ligetben jobb a hangulat, ez olyan, mintha egy kitelepült vidámpark lenne gyerekeknek – panaszolta a Laluska testvérek, Bence és Elza nagymamája, Simon Márta. A gyerekek viszont élvezték a dodzsemet és a céllövöldét.”

Elkezdődött az ötnapos majális az Etelka soron – galéria

Péntek délután elkezdődött a jövő keddig tartó, ötnapos szegedi majális – a liget felújítása és a Tisza áradása miatt idén az Etelka sori sportközpont területén, ahol húsz játékból álló vidámpark, ötven vendéglátós, illetve árus várja a szórakozni vágyó közönséget. Van többek között csevap, harcsafilé, gírosz, hagymás vér, pacal és kínai gyorsbüfé is.

Megtévesztés

A migránsok módszerei.

Európa-szerte különböző trükköket találnak ki az illegális bevándorlók, hogy elkerüljék a kitoloncolást – mutatja be a Hirado.hu.

„Németországban úgy próbálják meg elkerülni a kitoloncolást a migránsok, hogy terroristának vallják magukat. Emiatt egy hosszú procedúra kezdődik, amit a hatóságok szerint nehezít, hogy a feltételezett terrorcselekmények külföldhöz, például Szíriához vagy Afganisztánhoz kötődnek. Mindenesetre a nyomozás végéig biztosan nem toloncolják ki az adott személyt. Kovács István szerint az is bevett gyakorlat a migránsok között, hogy több személyazonosságot találnak ki maguknak, így gyakorlatilag bármikor eltűnhetnek a hatóságok látóteréből.”

Európa-szerte trükköznek a migránsok a kitoloncolás elkerüléséért

Különböző trükköket találnak ki az illegális bevándorlók, hogy elkerüljék a kitoloncolást. Csak Franciaországban több tízezer olyan migánst tartózkodik, akit ki akarnak utasítani. Az M1 Unió28 című műsora bemutatta, milyen módszerekkel próbálkoznak a bevándorlók, valamint azt is megvizsgálta, hogy a Soros Györgyhöz köthető szervezetek hogyan próbálják segíteni őket.

Cica

Különleges társ.

Mekkora már Kulcsár Edina pocakja! Hova készülnek a párjával? – teszi fel a kérdést a Blikk Online.

„Hajdúszoboszló felé vette az irányt Kulcsár Edina, hogy ott pihenje ki a munka fáradalmait. Természetesen nem egyedül tölti a hosszú hétvégét: párja, Csuti és közös cicájuk is vele tartott!”

Mekkora már Kulcsár Edina pocakja! Hova készülnek a párjával? – fotók

Hajdúszoboszló felé vette az irányt Kulcsár Edina, hogy ott pihenje ki a munka fáradalmait. Természetesen nem egyedül tölti a hosszú hétvégét: párja, Csuti és közös cicájuk is vele tartott!