Domján Zoltán bármixer keverte a legfinomabb és leghűsítőbb koktélokat szombat délután az Ifjúsági Színtérben. A mixer szeret kísérletezni és a kedvence a ginalapú hűsítők, de rozéfröccsöt és a sört is kedveli.

Még iskolás korában került a mixerkedés világába Domján Zoltán. A „koktélvegyész” elárulta, első itala egy fele-fele arányban készült paradicsom-tonik ital volt, amelyet még az iskolabüfében készített.

– Lakberendező szerettem volna lenni és berendeztem egy bársarkot a lakásba. A többi már történelem – fogalmazott Zoltán. Először önmagától tanult, majd később elvégzett tanfolyamokat is. Közel 18 éve keveri a leghűsítőbb koktélokat. Bár úgy véli, improvizatív a koktélgyártás, azonban a nyár slágere a mentalapúak lesznek: egy biztos, nagyon finomakat fognak a mixerek készíteni. Az örökzöld kedvenc a mojito és ízesített verziói, illetve a long drinkek a legkapósabbak.

Az Ifjúsági Színtérben a gyerekek gyümölcsös italokat kérhettek Zoltántól. Többek között kivi-, málna-, vanília- és kókuszízesítésűeket kóstolhattak meg. Weszelyné Véghseő Henriett Mária képviselő és ifjúsági tanácsnok elmondta, remekül sikerült a délután, ugyanis nagyon sokan döntöttek ma a Színtér mellett.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest