Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Munkához segített makói hölgyek, felpofozott határon túli magyarok, a fülig szerelmes Britney Spears és a felszarvazott Emily Ratajkowski.Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Visszatérés

Út a munka világába.

Munkához segítik a makói nőket, új iroda népszerűsíti a részmunkaidős, az otthoni és a megosztott foglalkoztatást – írja a Delmagyar.hu.

„A Hagymaházban, hétfőnként és szerdánként fogadja az érdeklődőket a makói Család- és Karrier Pont, ahol elsősorban olyan hölgyeknek nyújtanak segítséget az elhelyezkedéshez, akik szülés után szeretnének visszatérni a munka világába.”

Munkához segítik a makói nőket – az iroda a részmunkaidős, az otthoni és a megosztott foglalkoztatást népszerűsíti

A Hagymaházban, hétfőnként és szerdánként fogadja az érdeklődőket a makói Család- és Karrier Pont, ahol elsősorban olyan hölgyeknek nyújtanak segítséget az elhelyezkedéshez, akik szülés után szeretnének visszatérni a munka világába. Andrási Lilla projektmenedzsertől a csütörtöki megnyitó előtt megtudtuk, az irodában két ember fogadja a jelentkezőket, akiknek nemcsak az álláskeresésben segítenek, de szükség esetén az önéletrajz megírásában is, sőt az állásinterjúra is felkészítik őket.

Öntudat

A pofon emléke.

Nincs senki olyan helyzetben, mint a magyarság és a külhoni magyarok, az EU-val meg kell értetni a nemzeti kisebbségek ügyének fontosságát – mondja a Mandiner.hu-nak Deli Andor vajdasági származású, néppárti európai képviselő.

„A személyes élményem az, hogy a határon túli közösségben a túlélés és az identitásunk megőrzéséért folytatott küzdelem nagyon erősen kapcsolódik a nemzeti öntudathoz. Ez annyira bennünk van, hogy − noha a 2004-es akkora pofon volt, hogy a mai napig emlegetjük – meg merném kockáztatni: ettől függetlenül is nagyon nagy arányban a nemzeti, konzervatív pártokra szavaznának a közösségeink.”

Nem reális az európai föderalizmus – Deli Andor a Mandinernek | Mandiner

Nincs senki olyan helyzetben, mint a magyarság és a külhoni magyarok, az EU-val meg kell értetni a nemzeti kisebbségek ügyének fontosságát – mondja Deli Andor. A vajdasági származású, néppárti európai képviselő nem hisz a föderalista EU-s törekvésekben, és úgy véli, a balkáni országokat nem szabad sokáig hitegetni az EU-csatlakozással kapcsolatban.

Gyűrű

Fülig szerelem.

A Lokál Online arról ír, Britney Spears magánélete sínen van, hiszen az énekesnő végtelenül boldog 12 évvel fiatalabb pasijával, a modellként dolgozó Sam Asgharival.

„A szerelmesek több mint egy éve alkotnak egy párt, és közeli ismerősök szerint Britney ujjára már egy gyűrű is került. ‘Már több mint egy éve vagyok ezzel a férfival… mindennap arra inspirál, hogy jobb ember legyek, és emiatt a világ legszerencsésebb nőjének érzem magamat’ – áradozott boldogságáról az énekesnő közösségi oldalán.”

Britney fülig szerelmes fiatal párjába

Úgy tűnik, Britney Spears magánélete sínen van, hiszen az énekesnő fülig szerelmes 12 évvel fiatalabb pasijába, a modellként dolgozó Sam Asghariba. A 36 éves énekesnő élete 2006-os összeomlása és a rehabok után rendeződött, és már csak egy biztos társ hiányzott a boldogságához, amit a 24 éves Sam személyében meg is talált.

Flört

Megcsalás lencsevégen.

Emily Ratajkowski és Sebastian Bear-McClard nemrégiben keltek egybe, ám úgy tűnik, a férfi 2 hónap házasság után máris más nők felé kacsingat – így a Blikk Online.

„A producert lencsevégre kapták, ahogy éppen flörtöleg, nevetgél, ölelkezik Suki Waterhouse-szal. És, ha ez nem lenne elég, Sebastian nem viseli a jegygyűrűjét sem, ami elég aggasztó jel.”

Emily Ratajkowkit máris megcsalja a férje?

Emily Ratajkowski és Sebastian Bear-McClard nemrégiben keltek egybe, ám úgy tűnik, a férfi 2 hónap házasság után máris más nők felé kacsingat. A producert lencsevégre kapták, ahogy éppen flörtöleg, nevetgél, ölelkezik Suki Waterhouse-szal. És, ha ez nem lenne elég, Sebastian nem viseli a jegygyűrűjét sem, ami elég aggasztó jel.