Hírek

Jó reggelt, Makó!

Kerékpárra pattantak a maroslelei diákok és pedagógusok, megnyílt a Család és KarrierPONT és ünnepélyes átadón vehette át a mandátumát Lázár János Makón – többek között ezekről is olvashattak tegnap.

A fenntarthatóság hetét tartják a Maroslelei Általános Iskolában: ehhez jött Németh Domonkos igazgató ötlete, miszerint mindenki pattanjon kerékpárra és azzal tekerjen el az intézménybe. A direktor Újszegedről érkezett drótszamárral. Megnyílt a Család és KarrierPONT a Hagymaházban. A hároméves projekt során képzések is indulnak majd.

Csatlakoztunk a Figyi Coffee kezdeményezéséhez: játékokat vittünk, hogy ezzel is szebbé tegyük a gyereknapot. Vetítéssel és élménybeszámolókkal zárult a művésztelep kiállítása – közel három hétig volt látható a Hagymaházban a Natura Marosmenti Művésztelep utóbbi tíz évét összefoglaló tárlata. Ünnepélyes keretek között vette át a mandátumát Lázár János Makón.

Lázár János: Visszatértem, maradok és küzdök tovább – Makó Híradó

Vissza a vidékhez, vissza a valósághoz – hirdette meg makói ünnepélyes mandátumátadóján Lázár János, a térség országgyűlési képviselője. Azt mondta: politikai pályafutása legfontosabb fejezete előtt áll. Ígérete szerint a következő négy évben a Dél-Alföld hangját és igényeit fogja elvinni Budapestre és Brüsszelbe. Szenvedélyes hangú beszéde hatalmas vastapsot kapott.

Úgy tűnik, megérkezett a hűvös idő: az előrejelzések szerint a maximum legmagasabb hőmérséklet 22, a minimum 12 Celsius-fok lesz. Érdemes rétegesen öltözni és az esernyőket is magunkkal vinni, nehogy elkapjon az eső. Ha már esernyő, talán mindenki jól ismeri Rihanna dalát, amelyet erről énekel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.