Hírek

Jó reggelt, Makó!

Kerékpárra pattantak a maroslelei diákok és pedagógusok, megnyílt a Család és KarrierPONT és ünnepélyes átadón vehette át a mandátumát Lázár János Makón – többek között ezekről is olvashattak tegnap.

A fenntarthatóság hetét tartják a Maroslelei Általános Iskolában: ehhez jött Németh Domonkos igazgató ötlete, miszerint mindenki pattanjon kerékpárra és azzal tekerjen el az intézménybe. A direktor Újszegedről érkezett drótszamárral. Megnyílt a Család és KarrierPONT a Hagymaházban. A hároméves projekt során képzések is indulnak majd.

Csatlakoztunk a Figyi Coffee kezdeményezéséhez: játékokat vittünk, hogy ezzel is szebbé tegyük a gyereknapot. Vetítéssel és élménybeszámolókkal zárult a művésztelep kiállítása – közel három hétig volt látható a Hagymaházban a Natura Marosmenti Művésztelep utóbbi tíz évét összefoglaló tárlata. Ünnepélyes keretek között vette át a mandátumát Lázár János Makón.

Lázár János: Visszatértem, maradok és küzdök tovább – Makó Híradó

Vissza a vidékhez, vissza a valósághoz – hirdette meg makói ünnepélyes mandátumátadóján Lázár János, a térség országgyűlési képviselője. Azt mondta: politikai pályafutása legfontosabb fejezete előtt áll. Ígérete szerint a következő négy évben a Dél-Alföld hangját és igényeit fogja elvinni Budapestre és Brüsszelbe. Szenvedélyes hangú beszéde hatalmas vastapsot kapott.

Úgy tűnik, megérkezett a hűvös idő: az előrejelzések szerint a maximum legmagasabb hőmérséklet 22, a minimum 12 Celsius-fok lesz. Érdemes rétegesen öltözni és az esernyőket is magunkkal vinni, nehogy elkapjon az eső. Ha már esernyő, talán mindenki jól ismeri Rihanna dalát, amelyet erről énekel.