Hírek Kiemelt hírek Színes

Erre járt Fekete Pákó, biliárd versenyre is beugrott

Úgy tudjuk Pitvaroson és Ambrózfalván is járt, utóbbi helyen egy biliárd versenyre is beugrott, összességében nagyon jól érezte magát. Az RTL-nek és a Rádió1-nek azonban egy kellemetlen élményről is nyilatkozott.

“Makó környéki faluban” történt, hogy rendőrőket hívtak Fekete Pákó ottlétekor, mert migránsnak nézték, erről ő maga számolt be a Fókusz-ban (a videóban 5:15-től). Információink szerint ez a település Pitvaros vagy Ambrózfalva volt, ahová barátnőjével ment az énekes.

– Pont oda értünk, kinyitottuk a bejárati ajtót és egyszer csak jött két rendőr, mert a szomszédok bejelentették a rendőröknek, hogy abban a kis faluban ott volt egy fekete csávó, egy migráns. Odaadtam a papírjaimat és mondták, hogy te nem te vagy a Pákó? De én vagyok, biztos úr. Neked nem is kellett volna igazolnod. Egyből odajött a bejelentő asszony és mondta, elnézést kérek, én nem tudtam, hogy te vagy a Pákó. Mondom asszonyom, most elnézem, de kellemetlen volt. – számolt be a műsornak Fekete Pákó.

Ám nem csak ez történt a környéken Pákóval, egy Facebookon talált kép tanúsága szerint Ambrózfalván egy biliárdversenyre is beugrott. Itt nagyon jól érezte magát, és többen fotózkodtak is vele.

Képek: Facebook