Hírek Kiemelt hírek Ország-világ Sport

A listavezetőnél vendégeskedik a Makó FC

A bennmaradásért harcoló Maros-partiak a PMFC otthonában lépnek pályára szombaton az NB III Közép csoport 25. fordulójában.

MH-Csfoci.hu

Ezúttal sem áll könnyű 90 perc előtt a Makó FC, amely a listavezető Pécs vendége lesz szombaton 16.30-tól a 25. fordulóban. Méhes Tibor együttese három hét alatt játszik a Tiszakécske-Dunaújváros-Pécs hármassal, ráadásul mindhárom gárdával idegenben találkoznak Gémes Bencéék – az eddigi két próbálkozásból egészen jól jött ki a makói együttes, mert bár Tiszakécskén 1-0-ra kikapott, egy éles és jó meccset tudott játszani, Dunaújvárosból pedig csak a 90. percben kapott gól miatt nem hozott haza három pontot. A Pécs elleni mérkőzésen is a legjobbjára lesz szüksége a tavaszi tabellán igen előkelő helyet elfoglaló Makónak, amely egy bravúrral akár bennmaradó helyre is kerülhet a fordulót követően.

A makóiak fogadkoztak a nehéz sorozat előtt, hogy nem ijednek meg a feladatoktól, eddig ezt közel maximálisan végre is hajtották. A hagymavárosiak ezúttal sem számíthatnak Tóth Imrére, aki szombaton tölti le az eltiltását, amelyet az RKSK ellen kapott piros lapja után kapott – mást azonban hasonló indokokból nem kell nélkülöznie Méhes Tibornak. A Pécs csak egy ponttal vezeti a bajnokságot, így mindenképpen szükségük van a győzelemre annak érdekében, hogy kiharcolják a feljutást – a Makó viszont tavasszal megmutatta, hogy bátor játékával képes bárkit meglepni a ligában.

A találkozót a csfoci.hu jóvoltából online közvetítjük majd oldalunkon szombaton 16.30-tól!

Forrás: csfoci.hu

Fotó: makoifoci.hu