Hírek Kiemelt hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Magyarcsanád mosolygó szerencséje, a vásárhelyi gyilkos meleg köd misztériuma, Bangó Margit rettegése, Király Linda sztárbulija. Csütörtöki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Figyelem

Magyarcsanád mosolygó szerencséje.

Bár tavaly kétségbe voltak esve, a közelmúltban végül új otthonra talált a magyarcsanádi Sztojka házaspár, akik hónapokkal ezelőtt a nyilvánossághoz fordultak lakhatási gondjukkal – számol be róla a Delmagyar.hu.

„A közelmúltban aztán rájuk mosolygott a szerencse: nem a korábban kiszemelt házra kötöttek szerződést, hanem egy másikra, amit a falu polgármestere, Farkas János ajánlott a figyelmükbe. Ez ugyan a falu legszélén van, belső felújításra is szorul, de amúgy jó állapotú, 2 szobás, összkomfortos, és bár 700 ezerbe kerül, de havi 40 ezer forintos részletekben lehet törleszteni a vételárat.”

Lépésről lépésre jutnak előre – A falu szélén leltek új otthonra Sztojkáék

Nem gondoltuk, hogy sikerül, de most nagyon boldogok vagyunk – mondta Búza sori házuk kapujában a magyarcsanádi Sztojka László. Róla és feleségéről tavaly nyáron megírtuk: veszélybe került a lakhatásuk, mert a házat, amit béreltek, a tulajdonos visszakérte. A férfi azt szerette volna, ha az önkormányzat biztosít neki otthont, tekintettel arra, hogy az édesanyjától örökölt házát le kellett bontania, mert életveszélyessé vált.

Misztérium

Meleg köd Vásárhelyen.

Fotókon a szúnyoggyérítés: érződik-e már a hatása? – kérdezi a Vásárhely24.

„Este/éjjel meleg ködös módszerrel szúnyoggyérítést végeztek Vásárhelyen. Az eljárás után misztikus látványt nyújtott a belváros.”

Meleg köd a vásárhelyi éjszakában – Vásárhely24

Fotókon a szúnyoggyérítés – érződik-e már a hatása? Este/éjjel meleg ködös módszerrel szúnyoggyérítést végeztek Vásárhelyen. Az eljárás után misztikus látványt nyújtott a belváros. Angyal Afroditétől a belváros környékéről kaptunk fotókat – köszönjük szépen. Kérdésünk, vajon érezhető-e már a gyérítés hatása, írják meg kommentben.

Borzalom

Vége a rettegésnek.

Bangó Margit nótaénekes a Lokál Online-nak arról vall, dédunokája esküvőjéig és ükunokája születéséig mindenképpen élnie kell.

„Az év elején diagnosztizált jóindulatú daganat egyfajta visszaigazolás volt számomra, hogy már soha többé nem lehetek halálos beteg. Nagyon sokáig rettegtem, hogy a tizenöt évvel ezelőtti borzalmakat újra át kell élnem, de ma már nem félek. Rosszindulatú daganat többé nem támadhatja meg a testemet. Rendszeresen járok szűrővizsgálatokra, épp a héten is voltam, és szerencsére mindent rendben találtak. Jól is érzem magam a bőrömben, de a megelőzés és a helyes táplálkozás továbbra is nagyon fontos – árulta el Margit, aki amit csak tud, megtermeszt magának otthon a kertjében.”

Bangó Margit: A dédunokám esküvőjéig nem halhatok meg

Bangó Margit nagyon megkönnyebbült, amikor januárban pár nap rettegés után megtudta, hogy a testében talált újabb daganat jóindulatú. A nótaénekes tizenöt évvel ezelőtt egyszer már sikeresen legyőzte a gyilkos kórt, és a Lokálnak most elárulta: dédunokája esküvőjéig és ükunokájának a születéséig még

Élmény

Világsztár testközelben.

Király Linda évek óta kint él Amerikában, ahol most nem akárkivel bulizott – derül ki a Blikk Online cikkéből.

„Az énekesnő Peter Dundas üzletnyitójának vendége volt Los Angelesben, a partyn pedig Beyonce és Kelly Rowland is részt vett. Linda testközelben találkozhatott a világsztárokkal, amely élményét meg is osztotta Instagramján.”

Igazi világsztárral bulizott Király Linda

Az énekesnő Peter Dundas üzletnyitójának vendége volt Los Angelesben, a partyn pedig Beyonce és Kelly Rowland is részt vett. Linda testközelben találkozhatott a világsztárokkal, amely élményét meg is osztotta Instagramján: