Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Okos zebra jöhet a Szegedi utca és a Lonovics sugárút kereszteződésébe, bemutatták a kerékpárút új terveit, a köztéri kamerák miatt is csökkent a bűnözés Csanádpalotán – ezekről is olvashat mai hírösszefoglalónkban.

Testületi ülést tartottak tegnap Makón: okos zebra jöhet a Szegedi utca és a Lonovics sugárút kereszteződésébe, csökkent a bűnözés, Martinuszné Korom Gabriella az egyetlen, aki pályázik a JAG vezetésére. Délután a Hódmezővásárhely – Maroslele – Makó kerékpárút ügyében tartottak lakossági fórumot, az új tervet is bemutatták az érdeklődőknek. A köztéri kamerák miatt is csökkent a bűnözés Csanádpalotán – derült ki a képviselő-testület tegnapi ülésén.

Botka László, Szeged polgármestere 2000 óta volt az MSZP megyei elnöke, most hátralép. Visszalépésekor azt mondta, politikai maffia hálózta be az ellenzéket, benne az MSZP-t is. Ötvenegy fő állt a haza szolgálatába önkéntes tartalékosként: ünnepélyes szerződéskötéssel köszöntötték őket tegnap Szegeden.

Egy makói gyermekotthonban bántalmazott több gyermekfelügyelőt az a férfi, akivel szemben vádat emelt a Szegedi Járási és Nyomozó Ügyészség. A német hatóságok által körözött 21 millió forintos Volvót foglaltak le Csanádpalotán.

A ma reggelt pedig a Red Hot Chili Peppers dalával indítjuk: