Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Maroslele örök gombfocija, szerepzavaros településvezető, Varga Iza lángolása, Marcellina rajongása. Keddi koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Passz

Maroslelei szektorlabda.

Tovább él a gombfoci, de már nem kabátgombokkal játsszák, és a neve is más – tapasztalta a Delmagyar.hu Maroslelén.

„A meccseket 180-szor 130 centis asztalokon, kétszer 13 percben játsszák, a név pedig a szektorszabályból ered: passzolás közben a labdának 4 és fél centis körön, azaz szektoron belül kell maradnia a folytatáshoz.”

Tovább él a gombfoci, de már nem kabátgombokkal játsszák és a neve is más

A lelei művelődési házban szerte az országból 11 csapat mérte össze az erejét, méghozzá az NB III-as mezőnyben. Délelőtt 10-kor kezdték, késő délutánig játszottak. Deme Gyula, a szegedi egyesület elnöke lapunknak elmondta, a meccseket 180-szor 130 centis asztalokon, kétszer 13 percben játsszák, a név pedig a szektorszabályból ered: passzolás közben a labdának 4 és fél centis körön, azaz szektoron belül kell maradnia a folytatáshoz.

Tudathasadás

Szerepzavaros településvezető.

Az úgynevezett ellenzék tulajdonképpen kapott újabb négy nyugis évet, teendők és különösebb felelősség nélkül – állítja a Magyar Hírlap Online.

„Kissé tudathasadásos állapotra utal, hogy még az érintett pártok potentátjai is tapsoltak a hétvégi ‘többségi’ demonstráció szónokai, köztük a hódmezővásárhelyi polgármesteri széket a népvezéri stallummal összekeverő Márki-Zay Péter által hangoztatott tézisnek, miszerint április nyolcadikán a szavazók az ellenzéket is elzavarták. Ebben az egy, a tüntetésnek új profilt adó megállapításban igazat kell adnunk a súlyos szerepzavarban szenvedő településvezetőnek, bár kifakadása korántsem tántorítja el a nevezett kört attól, hogy tovább haladjon a semmittevés rögös útján.”

Új ellenzék

Álláspont. Ahogy telnek a napok a zsinórban harmadik kétharmados parlamenti Fidesz-felhatalmazást hozó választás óta, egyre több magyarázat és magyarázkodás lát napvilágot az ellenzéki bukta okairól A végeredmény már megvan, tegnap kiderült, újraszámlálás sem lesz, szóval valahol értelmetlen az egész mostani agyalás.

Láng

Örök hűség.

A Barátok közt sztárja, Varga Iza közös, szerelmes fotóval ünnepelte 22. házassági évfordulóját – számol be róla a Blikk Online.

„Már 22 hosszú éve, hogy a Barátok közt színésznője és szerelme összeházasodtak. ám úgy tűnik, szerelmük azóta is lángol: Iza a 22. évforduló alkalmából Instagram-oldalán egy közös fotót osztott meg, amelyen már messziről látszik, hogy a pár még mindig imádja egymást.”

A Barátok közt sztárja közös, szerelmes fotóval ünnepelte 22. házassági évfordulóját – fotó

Már 22 hosszú éve, hogy a Barátok közt színésznője és szerelme összeházasodtak. ám úgy tűnik, szerelmük azóta is lángol: Iza a 22. évforduló alkalmából Instagram-oldalán egy közös fotót osztott meg, amelyen már messziről látszik, hogy a pár még mindig imádja egymást.

Törékenység

Tenyéren hordozva.

Marcellina világjáró zenészként éli mindennapjait: a 65 éves énekesnő a Lokál Online-nak bevallja, két válás után nagyon vágyik a szerelemre.

„Csakis a szakmámban vagyok határozott, a magánéletben inkább egy nagyon simulékony, törékeny társ. Szeretek örömet okozni, de nőből vagyok, így jó, ha a párom a tenyerén hordoz. Hiányzik egy társ, aki támogat, akihez este oda tudok bújni vagy akivel el tudom tölteni a magányos óráimat – számolt be őszintén vágyairól az énekesnő. Marcellinát világéletében körberajongták és -rajongják most is, ami érthető, hiszen 65 évesen is bomba formában van.”

Marcellina: Reménytelenül vágyom a szerelemre

Marcellina világjáró zenészként éli mindennapjait. A 65 éves énekesnő a Lokálnak bevallotta: két válás után nagyon vágyik a szerelemre, de úgy érzi, reménytelen a helyzet. Habár Marcellina két babát is elveszített, immáron felnőtt keresztlányait sajátjaként szereti. Marcellina a TV2 A Nagy Duett című műsorában Pumped Gabó partnereként tért vissza a magyar zenei világba.