Hírek Makó

Remekül sikerült az Angyalsóhaj Alapítvány Jótékonysági Estje

Közösségi oldalán mondott köszönetet a résztvevőknek és támogatóknak az Angyalsóhaj Alapítvány Jótékonysági Estjéhez kapcsolódóan Makó polgármestere.

– Hálás vagyok a lélekemelő Angyalsóhaj Alapítvány Jótékonysági Estjéért! Köszönettel tartozom mindazoknak, akik segítettek a megvalósulásában, s legfőképpen annak megtapasztalásáért, hogy a makóiak képesek jó ügy érdekében az összefogásra! Hála és köszönet mecénásainkért, az alapítvány kuratóriumáért, egyházainkért, a fellépő művészeti csoportjainkért, segítő önkéntesekért és a szeretetvendégség sütikészítőiért! Gyönyörű nap volt, melyet az összefogás, az egység ragyogott be! – írta a poszthoz Farkas Éva Erzsébet.

Vernyikné Balla Anetté lett a Mecénás-díj – Makó Híradó

Folytatódott az Erzsébet-házért szervezett jótékonysági nap, amely közös mocorgással kezdődött, majd gálával végződött. Az est bevételét az Erzsébet-ház megvalósulására fordítják. Idén is átadták a Mecénás-díjat, amelyet minden évben az a személy kapja, aki a legtöbbet támogatta az Angyalsóhaj Alapítványt. Hivatalosan is az Angyalsóhaj Alapítványé a Szent István tér 9.