Kiemelt hírek Makó Sport

Fölényesen nyert a Szarvas a Makói KC ellen

Sem a felnőtt, sem az ifjúsági csapat nem tudott nyerni a tabella 2. helyén álló Szarvas ellen a szombati makói mérkőzésen. A felnőttek játéka a második félidőben teljesen szétesett.

Makói KC – Szarvasi NKK 21-33 (13-14)

NBII/DK, Női Felnőtt, 74 néző. Vezette: Fogl Ferenc, Szarvas Tamás. Versenybíró: Gyuris László
Makói KC: Cseh, Kádár/kapusok/, Debreczeni 3/1, Nagy N. 1, Antal 2, Rózsa 3, Draxler R. 7/3, Draxler D. 5, Nagy F., Dénes Dorka, Dénes Dominika, Hadobás, Szél.
Kiállítás: 2/3
Szabó Attila: Az egyik szemem sír, a másik nevet. Az első félidei játékunk minden igényt kielégített, míg a másodikban érthetetlen okból szétesett a játékunk. Lejátszottuk a tabella első három helyezettje elleni meccseinket, reményeim szerint a jövő héttől következnek a pontszerző meccseink.

Makói KC – Szarvasi NKK 15-28 (5-14)

Női Ifjúsági III. Osztály/DK, 50 néző előtt.
Vezette: Fogl Ferenc, Szarvas Tamás.
Makói KC: Stefanik/Kapus/, Bozsó, Bugyi, Dénes Dominika 1/1, Dénes Dorka 3/1, Hadobás 6, Halasi, Kakuszi 1, Rácz, Szél 4, Szűcs.
Kiállítás: 3/1
Balázs Erika: Ezen a mérkőzésen, nem sikerült – különösen az első félidőben – pontosan, a taktikai utasításoknak megfelelően játszanunk, védekeznünk. A tabella 2. helyét elfoglaló ellenfelünk így könnyedén tudott nagyarányú győzelmet aratni.