Kiemelt hírek Makó Színes

Álomesküvőt rendeztek a Gloriusban

Kislánykori álmát teljesítették Barbarának a szülei azzal, hogy mesébe illő esküvőt szerveztek számára. A tökéletes helyszínt a makói Grand Hotel Gloriusban találták meg és még azt sem bánták, hogy ezért az országot kellett átutaznia a násznépnek.

Győr mellől érkeztek Makóra a családtagok, barátok és rokonok, hogy tanúi lehessenek András és Barbara nagy napjának. Az ifjú párnak nincs semmilyen kötődése a Maros-parti városhoz, egész egyszerűen rájuk talált esküvőjük megálmodott helyszíne. – Egy társasút keretében tavaly ellátogattunk Szegedre és a Grand Hotel Gloriusban szállásoltak el bennünket. Egyből megragadott bennünket a szálloda, és egyből tudtuk, hogy a lányunk ilyen környezetben képzeli el az esküvőjét – mesélte lelkesen a választás körülményeit Gyöngyi, az örömanya, akinek helyesnek bizonyult a megérzése. – Romantikus elképzelései voltak Barbarának a nappal kapcsolatban és mindent meg akartunk tenni, hogy valóban hercegnőként érezhesse magát. A megvalósításban a Glorius remek partnernek bizonyult, és a távolság sem jelentett akadályt abban, hogy a legapróbb részleteket is egyeztetni tudjuk – tudtuk meg a menyasszony édesanyjától, aki azt is elárulta, maximálisan elégedettek mindennel és bátran ajánlják másoknak is a makói négycsillagos szállodát. Ezt erősítette meg a leendő vej is, aki az egészséges izgalommal várta a ceremóniát. – Igazán tetszik minden és örülök, hogy nem mindennapi esküvőnk lesz, valóban egy nagy kalanddal indul a közös életünk – lelkesedett András.

Szavait örömmel nyugtázta a Glorius sales managere, Farkas Diána, aki elmondta, hogy munkatársaival és Kaskötő Anita esküvőszervezővel mindent megtettek azért, hogy álomszerűvé varázsolják a fiatalok napját. – A szálloda tetőteraszán lesz a fotózás és a lánykikérés, a mediterrán hangulatú Vigadó téren zajlik a házasságkötés szertartása, amit a Vigadóban rendezett lakodalom követ majd. Ezután a násznépnek lehetősége lesz a Hagymatikumban lazítani és a Gloriusban biztosítjuk a vendégeknek a szállást is. Bízunk abban, hogy a különleges miliő páratlan élményekkel párosul majd – mondta az értékesítési vezető, majd hozzátette, hogy egyre nagyobb az érdeklődés esküvői helyszínként is a szálloda iránt. – Az idén és már jövőre is többen döntöttek úgy, hogy itt akarnak örök hűséget fogadni egymásnak. Mindent megpróbálunk a legjobban megvalósítani, azt kérjük, tegyenek próbára bennünket és kérjenek ajánlatot tőlünk – zártuk a beszélgetést Farkas Diánával, akinek gratulálunk a kiváló szervezéshez. Barbarának és Andrásnak pedig sok boldogságot kívánunk!

navigate_before
navigate_next