Hírek Színes

Makocino – online te(l)jeskávé

Vásárhelyi kártyás agytorna, aggódó szivárványkoalíció, Emese eladó szüzessége, Szinetár Dóra tündéri fotómontázsa. Pénteki koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Szerencsefaktor

Agytorna kártyával.

A vásárhelyi Rákos Károly tavaly bejutott az ultiliga kilences döntőjébe, amit Budapesten rendeztek: több mint 40 éve ultizik, és azért szerette meg ezt a kártyajátékot, mert a szerencsén kívül gondolkodás, taktikai érzék is kell hozzá – írja a Delmagyar.hu.

„Azért jó játék az ulti, mert a szerencsefaktor mellett folyamatosan gondolkozni, agyalni kell, taktikát kidolgozva, kockáztatva. A versenyeken 15 leosztást játszunk 45 perc alatt, és 8 ilyen kör van. Baráti társaságban is kellemes időtöltés, 4-5 óra pillanatok alatt eltelik, fiatalon éjszakákat kártyáztunk át – mondta Károly.”

Aki ultizik, az agyát is karbantartja – Ötmillió forintos összdíjazású versenyre készülnek a kártyások

Szeged – A szegedi ultisok legfiatalabb és legidősebb tagjától érdeklődtünk, hogyan szerettek bele ebbe a rendkívül bonyolult és sokszínű kártyajátékba. A kemény mag edzésére is ellátogattunk tegnap, ahol megtudtuk, az alapokat pár hét alatt meg lehet tanulni, de az ügyes játékhoz évek kellenek. A vásárhelyi Rákos Károly tavaly bejutott az ultiliga kilences döntőjébe, amit Budapesten rendeztek.

Rigmus

Küszöbön az ellenzékváltás.

Böhöm nagy bajban vannak az Orbán-ellenes ellenzéki szivárványkoalíció parlamenti pártjai, a most hétről hétre a fővárosi tereken politizálók ugyanis nemcsak a Fidesz–KDNP politikája, hanem az ellenzék eddigi teljesítménye ellen is szólnak – véli a Magyar Hírlap Online.

„Három új kihívás előtt állnak így az ellenzéki pártok. Első kérdés az, hogy elfogadják-e a tüntetők irracionális politikai mondanivalóját és illúzióját, a ‘csalás’ és az ‘illegitim parlament’ leendő működését. Másodszor, hogy az egyre erősebb összefogási igényt rá tudják-e kényszeríteni a saját pártjukra? Azaz a jobbikosok végleg kezet fognak-e majd Gyurcsánnyal, vagy Szél Bernadett képes lesz-e egy Juhász Pétert maga mellett megtűrni? Végül pedig, hogy megértik-e a tüntetők kissé halkabb szavát. Ami nem az ‘Orbán takarodj!”, hanem tömören az ‘ellenzékváltást is akarunk!’ rigmusban foglalható össze.”

Centrális erőtér az ellenzéki oldalon

A szombati tüntetés után ugyanis nemcsak a kormány politikájához, világos világ- és jövőképéhez kell majd viszonyulniuk, reagálniuk, a legtöbbször utánakullogniuk, vagy a ballib sajtónak megfelelniük, hanem az utcán elégedetlenkedők igényét is meg kell hallgatniuk. A most hétről hétre a fővárosi tereken politizálók ugyanis nemcsak a Fidesz-KDNP politikája, hanem az ellenzék eddigi teljesítménye ellen is szólnak.

Licitharc

Emese szüzessége.

A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csupán szép szavakkal, hanem több száz milliós összegekkel is bombázzák, ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna – olvasható a Lokál Online cikkében.

„Most akkora licitharc van, hogy a legutolsó ajánlatom 300 millió dollár (75 milliárd forint) volt, amit egy amerikai üzletember ajánlott fel azután, hogy látta, pénzbeli ajánlatokat is kapok. Szeretném leszögezni, hogy nem fogadtam el, mert az úriember nős, családos férfi volt, akinek elég erkölcstelen az előélete is. Engem nem a pénz motivál – vallott vágyairól a szűz. A színésznő nagyon szeretne gyereket, azt se tartja kizártnak, hogy ha nem talált társat, örökbe fogad.”

Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet. A színésznő a Lokálnak elárulta, ha ne

Tavaszolás

Tündéri fotómontázs.

Szinetár Dóra Lutzmannsburgban pihent a családjával, jártak spában és játszóházban is többek között, amit a kis Benjámin is rendkívül élvezett – számol be róla a Blikk Online.

„Tavaszoltunk Csodaországban! Babával és a nagyobbakkal… Mindenkinek jutott élményből, pihenésből, finomságokból! Nagyon jó volt!!! Jövünk még! – írta a színésznő a közös élményekről készített tündéri fotómontázshoz.”

Szívmelengető fotók! Kisbabájával nyaralt Szinetár Dóra

Tavaszoltunk Csodaországban! Babával és a nagyobbakkal… Mindenkinek jutott élményből, pihenésből, finomságokból! Nagyon jó volt!!! Jövünk még! – írta a színésznő a közös élményekről készített tündéri fotómontázshoz.