Hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Ismét egy új héthez érkeztünk, amely bár borúsan indul, szerencsére túl hidegre nem kell számítanunk – a tegnapi nap hírei mellett azt is megtudhatja, miként alakul a hőmérséklet a következő napokban!

Az utóbbi napok szinte nyári időjárását Amali is bizonyára megérezte: a tavaly ősszel született oroszlánkölyök a tavasz beálltával felfedezte a Szegedi Vadaspark kifutóját. Daniel Ricciardo, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat. Szekeres Anna tegnapi blogbejegyzésében a női önbizalomról írt.

“A vidéknek soha ilyen erős kezű, határozott lobbistája nem volt kormányközelben. A másik, amire mérget vehetünk, hogy meghálálja a választói bizalmát” – írja a Blogstaron Csúri Ákos vasárnapi üzenetében, melynek címe: Lázár a választás legnagyobb nyertese. A választási plakátok eltávolítására még három hetük van a jelölteknek és a pártoknak. Morvai Kirisztina, az Európai Parlament független képviselője közleményben reagált a szombati kormányellenes tüntetésre.

A mai nap csendes megemlékezést tartanak a holokauszt emléknap alkalmából, 16:30-tól pedig a Zsinagógánál várják a megemlékezőket. A hétfő még borús lesz, keddtől felszakadozik a felhőzet, hétvégén pedig már sok napsütés vár ránk, miközben egészen héten 21-22 Celsius-fok körül alakul a nappali hőmérséklet.

Kitartást a héthez a Bee Gees 1977-es slágerével kívánunk: Stayin’ Alive!