Kiemelt hírek Térség

Lázár János ismét munkára ajánlkozott Királyhegyesen

Aki hibátlan jelöltre vár, annak addig kell várnia, míg Jézus nem indul a választásokon. Munkára jelentkezem, s remélem ismét megkapom önöktől a bizalmat – mondta ma délután a királyhegyei utcafórumon Lázár János, országgyűlési képviselőjelölt. Horváth Lajos polgármester azt mondta, hogy faluvezetőként 6 kormány alatt is dolgozott, de ekkora támogatást még sosem kapott a falu, mint ebben a ciklusban.

Lázár János, ahogy tette ezt négy évvel ezelőtt, ezúttal is munkára jelentkezett a királyhegyesiek előtt a falu közepén ma délután rendezett lakossági fórumon. Elmondta, bár vannak a falut érintő beváltatlan ígéretei, mit például az M43-asig vezető út felújítása, vagy a közvetlen Makóra vezető út rendbe és járhatóvá tétele, azért 4 év alatt sok mindenben tudta teljesíteni a helybéliek kéréseit.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta, nagyon sok olyan emberrel találkozott, aki különféle dolgokra panaszkodott, ám kiderült, hogy nem is voltak szavazni, így nem döntöttek a saját sorsuk felől.

navigate_before
navigate_next

A térség országgyűlési képviselője, és-jelöltje arra kért mindenkit, hogy hallgassa meg a képviselőjelölteket, aztán otthon nyugodtan gondolja át, hogy melyik mi ígért, s aszerint döntsön. Arra kért mindenkit, hogy menjen el szavazni, mert a saját sorsáról és az ország jövőjéről is dönt egyszerre. Lázár János szerint aki hibátlan jelöltre vár, annak addig kell várnia, míg Jézus nem indul a választásokon, hiszen egyik jelölt és párt sem hibátlan. Ám világosan lehet látni, hogy míg a korábbi választásokon mindig volt két személy, aki között választani lehet, most Orbán Viktorral szemben nem lehet tudni, ki az ellenzék miniszterelnök-jelöltje, sőt Gyurcsány Ferencék azzal számolnak, hogy egy év után új választásokat írnak ki.

Lázár János hangsúlyozta: a szavazás tétje, az is, hogy mit kezd az új kormány a bevándorlással, mely a következő tíz év legfontosabb kérdése lesz, azaz a vasárnapi voksoláson dől el, hogy Magyarország bevándorlóország lesz-e vagy sem.