Hírek

Jó reggelt, Makó!

Online fogadóórát tartottunk, két új orvost köszöntött a makói kórház, felavatták a Váll-Ker Kft. új csarnokát és gyermekeket ajándékoztam meg Maroslelén – többek között, ezek is történtek tegnap.

A szív- és érrendszeri problémákról is lehetett kérdezni dr. Nagy Jenő kardiológust a tegnapi online fogadóóránkonBemutatták leendő kollégáiknak, illetve a sajtó munkatársainak is a makói kórház két új orvosát, akik a helyi gyermekellátást segítik majd. A Hagymatikumban pihenhetik ki magukat a megyei véradók: 25 ezer darab tiszteletjegyet kapott a Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezete.

A Hagymatikumban pihenhetik ki magukat a megyei véradók – Makó Híradó

Gergely Gábor, a fürdő igazgatója adta át Sasvári Krisztinának azt a 25 ezer tiszteletjegyet, amelyet a Csongrád megyei véradók kapnak segítségükért. A Vöröskereszt Csongrád Megyei Szervezetét immáron hatodik éve támogatja a Hagymatikum.

Felerészben uniós támogatásból épült az előkészítőnek és a festőműhelynek is helyt adó üzemcsarnok, melyet tegnap avatott fel Tóth István cégvezető, Szabó Balázs főmérnök, Farkas Éva Erzsébet polgármester és Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, országgyűlési képviselő. 100 ezer forint gyűlt össze egy decemberi jótékonysági esten Maroslelén: 15 gyermeket tudtak megajándékozni a befolyt összegből.

Ma délután avatják az apátfalvi sportcsarnokot és a nagylaki határátkelőnél emléktáblát, ezért ha részt vesz ezeken az avatókon, érdemes melegebben öltözni és a táskába dobni az esernyőt, ugyanis az előrejelzés szerint ma is eshet. A maximum hőmérséklet 15 Celsius-fok lesz. Ma a Vilmosokat és Bíborkákat köszönthetjük, így ne feledkezzenek meg róluk. Ma ünnepli születésnapját Ákos – ezért figyelmükbe ajánljunk egy régebbi dalát az énekesnek.