Belföld Hírek

Orbán szerint az egyetlen felelős döntés: két x a Fideszre

A bevándorlás visszafordíthatatlanul megváltoztathatja Magyarország karakterét. Csak egy egységes, döntésképes kormány tud majd ellenállni Brüsszel nyomásának. Ilyen kormányt ma csak a nemzeti oldal képes alakítani Magyarországon – foglalta össze a Figyelőnek a vasárnapi országgyűlési választások tétjét Orbán Viktor miniszterelnök.

MH – Belföld

A Figyelőnek adott interjújában a kormányfő azt mondtaszereti a kampányokat, mivel ez mégiscsak a sűrítménye, esszenciája a politikusi szakmának, tehát aki nem szereti a kampányt, az nem szereti ezt a hivatást. A miniszterelnök szerint a támadásokat is állni kell.

– Az elsődleges számomra sohasem az volt, hogy ki az ellenfél, hanem az, mire is van szüksége az országnak – jelentette ki Orbán Viktor, aki szerint ma új kihívás, új veszély van, ami nem más, mint a bevándorlás. Hozzátette, csak egy egységes, döntésképes kormány tud majd ellenállni a brüsszeli nyomásnak. Ilyen kormányt ma csak a nemzeti oldal képes alakítani Magyarországon.

– Messze van már időben 2010, és az embereket nem is foglalkoztatja, hogy az akkori csődközeli helyzet a rossz politikai, kormányzati döntések hatására alakult ki. A bevándorlás pont a gazdasági eredményeket veszélyezteti első helyen, mert a bevándorlókat el kell tartani. Ha Magyarország bevándorlóországgá válik, akkor először jönnek a gazdasági problémák, aztán veszélybe kerül a kultúránk és az életformánk is. Ezért kell erről beszélnünk az embereknek – fejtette ki a miniszterelnök.

Hozzátette, 2018 nagyon fontos év, hiszen eldől, hogy a globális erők a saját érdekeiknek megfelelően – és a brüsszeli bürokraták segítségével – bevándorlópárti kormányokat tudnak-e ültetni a bevándorlásellenes országok nyakába. Ezért az egyetlen felelős döntés április 8-án két X a Fideszre.

A teljes interjú ITT olvasható el.