Hírek Kiemelt hírek Térség

Kiss Attila: Borda Anikó egy lotyó

A Vásárhely24 birtokába jutott egy felvétel, amelyen újságírónkkal beszél a mártélyi Jobbik alapszervezet elnökéről az országgyűlési képviselő jelölt.

MH – Térség

A Jobbik mártélyi szervezetének elnöke, Borda Anikó egy interjúban alkalmatlannak nevezte az országgyűlési képviselői posztra a makói állatorvost. Kiss Attila egyik fórumán – a médiának nyilatkozva – lotyónak nevezte a nőt, írja a Vásárhely24. A Jobbiknál nem ez az első eset, hogy hölgyekről tiszteletlenül beszélnek.

A mártélyi Jobbik elnöke, Borda Anikó egy interjúban elmondta, hogy Kiss Attila, a párt vásárhelyi és makói országgyűlési képviselőjelöltje semmit se csinál, csupán a pénz érdekli. „Őt egyetlen dolog motiválja, ami pénzt belefektetett a pártba – meg is mondta – ki tudja venni. Valamit most már kapjon azért cserébe, amit beletett.” – nyilatkozta Borda Anikó, akit korábban Kiss azzal keresett meg: adja át neki az általa vezetett horgászegyesület címlistáját, hogy fel tudja használni az azon lévő neveket, címeket, adatokat a béruniós papírjához, mintha azok az emberek azt aláírták volna.

A makói állatorvos egy fórumon a médiának nyilatkozva lotyónak nevezte Borda Anikót. A Jobbik országgyűlési képviselőjelöltjének kijelentése hangfelvételen is megvan (videó). Kiss szerint a pártjában csalódott mártélyi hölgyet lefizették, azért nyilatkozott így a Jobbikról és róla.

Nem ez az első eset, hogy jobbikos politikus tiszteletlenül beszélt a nőkről. A párt alelnöke, Ózd polgármestere, Janiczak Dávid egy hangfelvételen arról beszélt, mennyire undorodik a csúnya nőktől, egy másikon trágárkodva anális közösüléssel fenyegette meg saját női beosztottját, ha nem teszi, amit ő mond.

Újságírónk az apátfalvi fórum után próbált interjút készíteni Kiss Attilával, nem sokkal azután, hogy a mártélyi Jobbik alapszervezetének elnöke kitálalt. Az országgyűlési képviselő-jelölt erről nekünk nem akart nyilatkozni, ellenben perceken keresztül beszélt újságírónkkal, többek között számon kérve arról is, miért foglalkozik „az alkalmazottak munkahelyét veszélyeztetve” a kövegyi sertéstelepével. Ekkor hangzott el az emlékezetes „lotyózás”, amelyről azonban a hangfelvételt nem újságírónk készítette. A fórumon rajtunk kívül ott volt még a Rádió7 és a Makói Csípős, valamint több helyi lakos is.