Makó Színes

Két rejtélyes ügy egy hétvégén a Gloriusban

Ismét gasztronómiai élményeket kombinálhatnak teátrumi kalandokkal azok, akik vállalkoznak újabb bűntények megoldására a Grand Hotel Gloriusban. A makói négycsillagos szálloda Vigadó termében 2018. május 11-én, pénteken és május 12-én, szombaton este is lesz interaktív vacsoraszínházi előadás. Jegyek korlátozott számban még kaphatók a programokra.

Szabó Anita – Makó

A makói Grand Hotel Glorius mindent megtesz azért, hogy komplex élményeket nyújthasson a vendégeiknek, legyen szó akár pihenésről vagy étkezésről. Utóbbinál, tavaly óta egy új műfaj, a vacsoraszínház örvend nagy népszerűségnek. Az interaktív gasztrovacsorán az izgalmas menüsor mellé egy gyilkosság is kerül a terítékre, amit a résztvevők derítenek fel. – Eddig három előadásunk volt és mind rendkívül sikeresnek bizonyult. Az asztaltársaságokból szerveződött nyomozócsapatok remek hangulatban, finom étkeket fogyasztva oldották meg az eseteket. Többen rögtön érdeklődtek, mikor lesz újra ilyen programunk – tudtuk meg Farkas Diána sales managertől, aki azt is elárulta, hogy a következő két alkalmon két különböző bűntényt kell megoldaniuk majd a résztvevőknek.

Május 11-én, pénteken este a Vérkötelékek című új darab, május 12-én, szombaton a már decemberben is bemutatott Kétely fátylai című produkció kerül megrendezésre.– Ez volt a premier előadás itt Makón, amin főként távolabbi településeken élők vettek részt. Szeretnénk most a lehetőséget megadni az ismétléssel a makóiaknak és a térségben élőknek, hogy ők is megoldhassák ezt a rejtélyes ügyet, de természetesen szívesen látunk minden érdeklődőt – avatott be a szervezés hátterébe az értékesítési vezető, aki bátran ajánlja a lehetőséget egy kellemes időtöltésként, élmény ajándékként vagy meglepetésként mindenkinek. Háromórányi felejthetetlen szórakozás várja a résztvevőket, akik a szálloda recepcióján jelezhetik asztalfoglalásukat és kaphatnak bővebb információkat.