Hírek Kiemelt hírek

Jó reggelt, Makó!

Úgy tűnik, tényleg megérkezett a jó idő: ma napközben 22 fokunk lehet, de este is enyhébb lesz az időjárás. A „sunyi hétfőt” átvészelve immáron csak három munkanapot kell végigdolgozni, a maival együtt. Munka után érdemes lenézni a Maros-partra is, vagy csak sétálni egy nagyot a természetben.

A hosszú hétvége után tegnap ismét visszarázódtunk a hétköznapokba: olvashattak arról is, hogy Bruce Willis egy magyar energiaitalt reklámoz, de arról is, hogy Makó és Óföldeák is ingyen wifiért pályázott.

Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint tisztességes nyugdíjat kell biztosítani, nem pedig segélyeket adni. Rója István, országgyűlési képviselőjelölttel készült interjúnkban a jelenlegi oktatási rendszerről kérdeztük. e

Rója: Élménydúsabban, fiatalosabban kellene oktatni – Makó Híradó

A volt JAG igazgatóra a mögötte álló pártok elsősorban szakemberként számítanak. Az MSZP-P országgyűlési képviselő-jelöltjét a jelenlegi oktatási rendszerről kérdeztük.

Az elmúlt 4 évben Magyarcsanád legnagyobb dobása a gyógyszertár, de műfüves focipálya is épült a településen. Földeákon egészségügyi előadáson vehettek részt az érdeklődők: dr. Széll Sára reumatológus főorvos a csontritkulásról beszélt.

A napot indítsuk egy régi magyar zenével, a Hip Hop Boyz egykori nagy sikerű dalával. Önnek mi a kedvenc magyar dala?