Kék hírek Kiemelt hírek Térség

Autóillatosítóval akarta elnyomni a kábítószer szagát – videóval

A pénzügyőrei közel 15 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén.

A NAV munkatársai egy svájci rendszámú BMW-t ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető nő úgy nyilatkozott, hogy bejelenteni való árut nem visz magával.

Autóillatosítóval akarta elnyomni a kábítószer szagát

Autóillatosítóval akarta elnyomni a kábítószer szagát A pénzügyőrök megközelítőleg 15 kilogramm marihuánagyanús anyagot találtak egy személyautóban, Röszkén. Munkatársaink egy svájci rendszámú BMW-t ellenőriztek Röszkén. A járművet vezető nő úgy nyilatkozott, hogy bejelentenivaló árut nem visz magával. A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban felkeltette gyanújukat a csomagtartóból áradó erős autóillatosító szaga, ezért a jármű tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. Az autó hátsó ülésének lehajtható könyöklője mögött, a ragasztott plüss kárpitborítást leszerelve, festett csavarokkal rögzített lemezajtót találtak munkatársaink. Az ajtó mögött kialakított rejtekhelyről megközelítőleg 15 kilogramm növényi törmelék került elő, amely a cannabis-tesztre pozitívan reagált. A pénzügyőrök a 28 millió forint fekete piaci értékű marihuánagyanús anyagot, valamint a svájci állampolgárságú nőt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.

Közzétette: Nemzeti Adó- és Vámhivatal – 2018. április 3.

A pénzügyőrök a nyilatkozatot elfogadták, azonban felkeltette gyanújukat a csomagtartóból áradó erős autóillatosító szaga, ezért a jármű tüzetes átvizsgálása mellett döntöttek. Az autó hátsó ülésének lehajtható könyöklője mögött, a ragasztott plüss kárpitborítást leszerelve, festett csavarokkal rögzített lemezajtót találtak a NAV munkatársai. Az ajtó mögött kialakított rejtekhelyről megközelítőleg 15 kilogramm növényi törmelék került elő, amely a cannabis-tesztre pozitívan reagált.

A pénzügyőrök a 28 millió forint fekete piaci értékű marihuánagyanús anyagot, valamint a svájci állampolgárságú nőt feljelentéssel átadták a rendőrség munkatársainak.