Hírek Színes

Magyar energiaital reklámarca lett Bruce Willis

Sokunk kedvenc akciófilm-sztárja a HELL energiaitalhoz adta nevét és arcát: legújabb reklámfilmjükben debütált a népszerű színész, ráadásul nemcsak hazánkban lesz látható.

A magyar brandek közül ők az elsők, akik egy „A” kategóriás hollywoodi sztárral kötöttek reklámszerződést, ez pedig országos szinten egyedüláló.

„A HELL ENERGY márka a dinamizmust, az erőt és a minőséget képviseli. Mindenképpen olyan személyre volt szükségünk, aki megtestesíti mindezen értékeket. Amikor elkezdtük tervezni a projektet, több név is felmerült, végül Bruce Willisre esett a választásunk, hiszen ő egy olyan karakter, akit a világ minden pontján ismernek, és a neve garancia a legjobb minőségre” – mondta Pantl Péter, a HELL ENERGY marketingigazgatója a Blikk-nek.

A világsztárra épülő kampány egyszerre indul a HELL közel 50 export országában, ráadásul nemcsak a közösségi média csatornákon, hanem üzletekben és plakátokon is láthatják a fogyasztók Bruce Willis arcát – árulta el a marketingigazgató.

A reklámfilm ötlete egy saját, cégen belüli koncepció alapján valósult meg, amelyben elhagyják az összes korábbi, energiaitalokhoz kapcsolódó sztereotípiát (gyors autók, sebesség, bulizás), és kizárólag a sztár és a brand kerül középpontba. A forgatás 2018 januárjában zajlott, New York-ban.

A teljesen magyar tulajdonban lévő energiaital-gyártó napi négy és fél millió doboz üdítőitalt gyárt szikszói üzemében, és a világ közel 50 országában van jelen – alig 10 év alatt lettek a világ egyik legnagyobb energiaital-márkája.

A videóit ide kattintva tudja megtekinteni.