Hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

A tegnap a húsvét jegyében telt: locsolásról, locsolóversekről és húsvéti tojásról is szó esik mai hírösszefoglalónkban, de a héten várható időjárásról is többet megtudhat.

MH – összeállítás

A húsvét hétfő a locsolásról szól: össze is gyűjtöttünk pár verset segítségképp. A rendőrség is felkészült a húsvétra: már korábban felhívták a figyelmet a szakemberek a fontos tudnivalókra, a közúti ellenőrzések végén pedig – ha minden rendben találtak – csoki tojással lepték meg a sofőröket. A miniszterelnök is kölnit ragadott: unokáját, Alízt locsolta meg. Babos Tímea előrébb lépett a világranglistán: immáron a negyedik helyen áll párosban.

A napokban megkapják a háziorvosok, a házi gyermekorvosok és az alapellátó fogorvosok a havi 130 ezer forintos praxistámogatást, amely március 1-jétől jár nekik. Folytatódik online fogadóóránk: szerdán az emlőrákszűréssel kapcsolatos, csütörtökön pedig a szív- és érrendszeri betegségeket érintő kérdésekre válaszolnak vendégeink.

A 2014–2018-as parlamenti ciklus végének közeledtével számba vettük, milyen eredményeket ért el a Tisztelt Házban választókerülete lakosságának érdekében Lázár János (Fidesz–KDNP) képviselő. A miniszterelnök elmondta, Magyarország kultúrájában nagyon fontos szerepet játszik a nemzeti identitás, és ezért nem szabad engedni, hogy a Soros György által finanszírozott szervezetek sikerrel járjanak.

A mai napon 18 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet, holnap 21, csütörtökön 20 fok várható. Egy hidegfront érkezik pénteken: négy fokot esik a hőmérséklet és eső is érkezhet. Szombattól viszont ismét szép időnk lesz: 19-22 fok körül alakul a hőmérséklet a hétvégén.

A reggelt pedig az Ivan & The Parazol dalával indítjuk!