Hírek

A zsidó képviselőket listázni akaró Gyöngyösit már Soros György irányítja

Ma már a kötelező kvótát is elfogadná a jobbikos Gyöngyösi Márton, aki pár évvel ezelőtt még az Országgyűlés zsidó képviselőit listázta volna.

Egészen meghökkentő interjút adott az European Security Journalnak a néhány éve még az országgyűlés zsidó származású képviselőit listázni akaró Gyöngyösi Márton jobbikos politikus. Rendkívül komplex megoldást talált a migrációs kérdésre: segíteni kell és újra kell gondolni a stratégiánkat. Hogy ezt hogyan tenné, arról nem sok szó esik – írta a PestiSrácok.

Mint elmondta, a kötelező betelepítési kvótát támogatják, hogyha menekültekről van szó, de csak addig, amíg az adott országban nem rendeződik a helyzet. Kijelentette továbbá, hogy a nemzetközi szabályokat el kell fogadni, és a menekülteknek vissza kell térniük hazájukba, amint lehetőségük lesz rá.

Az Origo szerint Gyöngyösi azon a véleményen van, hogy EU által szorgalmazott menekültkvótákat el kell fogadni. A Jobbik mostanra egyértelműen a bevándorláspárti tőzsdespekuláns egyik kiszolgálója lett, hiszen a kvóta ötlete Soros Györgytől származik – írja a lap.

 

Forrás: PestiSrácok / Origo
Borítókép: MTI /Koszticsák Szilárd