Hírek

Húsvéti tojást kaphattak az autósok is

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága is készült a húsvétra. A közlekedéssel kapcsolatos fontos tudnivalókra már az ünnep előtt felhívták a figyelmet a szakemberek, akik emellett különleges akcióval lepték meg az autósokat.

MH – CSMRFK

Húsvét hétfőn a közúti ellenőrzés kissé rendhagyóan zajlott Csongrád megyében. Az ünnepek ideje alatt a közutakon a forgalom növekedésével számolt a rendőrség, tekintettel arra, hogy ilyenkor a hagyományok közé tartozik az utazás, vendégjárás, és ilyenkor gyakrabban kerül sor alkoholfogyasztásra is. Erre az időszakra jellemző, hogy az átlagosnál többen hagyják figyelmen kívül az alkoholfogyasztás melletti járművezetés veszélyeit. Ezért a főkapitányság közlekedési ellenőrzése során elsődleges cél volt az ittas vagy bódult állapotban közlekedők járművezetők kiszűrése, de kiemelt figyelmet fordítottak a passzív biztonsági eszközök használatára is.
A rendőrök, ha mindent rendben találtak, a közúti ellenőrzés végén egy csoki tojással lepték meg a sofőröket, akik szívesen vették a figyelmességet.

Borítókép: CSMRFK

One Response

  1. Engem kb 8 óralor állitoot meg szentes külterületén, minden rendben volt, szonda negativ, tojás meg sehol ,vagy nekem kellett volna meglocsolni a Biztos urat.

Comments are closed.