Kiemelt hírek Színes Térség

Tavaszfa is készült Apátfalván

Kreatív húsvéti délutánt rendezett az Apátfalvi Ifjúsági Klub. A kézműves foglalkozások mellett ügyességi feladatokkal is várták a gyerekeket.

Nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is ügyeskedhettek a szombat délutáni húsvéti kreatív foglalkozáson. Az Apátfalvi Ifjúsági Klub által szervezett délutánon Simon Mihálynéval közösen tavasz- és nyuszifák készültek, de Jakabovics Mátyásnéval akár tojást is lehetett festeni. Olasz Nóra, az Apátfalvi Ifjúsági Klub tagja elárulta, tojáskeresés és ügyességi feladatok is voltak a délután során.

Simon Mihályné pénteken Magyarcsanádon, szombaton pedig Apátfalván segített a tavasz- és a nyuszifák elkészítésében. A tojásokkal, kis színes gömbökkel, virágokkal, pillangókkal és kiscsibékkel díszített tavaszt köszöntő „grincsfákat” mindenki hazavihette.

 

navigate_before
navigate_next

 

Idén süteményt is készítettek az ifjúsági klub tagjai. A befolyt összegből a programjaikat szeretnék finanszírozni. Mátó Csenge a mini képviselőfánkot, Varga Réka a csokis muffinokat készítette. De zabkeksz, sportszelet és pudingos álomszelet is sült erre az alkalomra.