Kiemelt hírek Színes

Jó reggelt, Makó!

Borongós és szeles szombatot hozott a hónap utolsó napja. Ha mégsem szeretné otthon tölteni a napot, akkor remek programok közül válogathat. Mutatjuk is!

MH – összeállításs

Arató Gergellyel, a DK oktatáspolitikusával készítettünk interjút, amelyben többek között megkérdeztük, miért támogatják Rója Istvánt, mit gondol a kampányról, és mire számítanak a Jobbiktól a választás után.

Lázár János, a térség országgyűlési képviselője Nagypéntek ellenére aktív volt a közösségi médiában: válaszolt Tóth Sándornak, közfoglalkoztatottakkal találkozott, egy makói kisboltban járt és elkísérte Honvédba Sánta Sándor képviselőt és Farkas Éva Erzsébet polgármestert. 4 év alatt térfigyelő kamerák, a községháza és az orvosi rendelő felújítása, de néhány utca újraaszfaltozása is megvalósul Óföldeákon. A hét embere rovatában Sebők Árpád kapott helyett.

A hét embere: Sebők Árpád – Makó Híradó

A 74 éves veterán atlétát, Sebők Árpádot a legutóbbi testületi ülésen köszöntötte Farkas Éva Erzsébet polgármester, ugyanis a Syma Csarnokban rendezett fedett pályás atlétikai versenyen 200, 400, 800 és 1500 méteres síkfutásban aranyérmet, 60 méteren és távolugrásban pedig ezüstérmet szerzett. Árpád 46 évesen kezdett el sportolni, mivel nem szerette volna, ha nem fitt.

Programokból a mostani hosszúhétvégén sem lesz hiány: jótékonysági sütivásárt tartanak Kiszomboron – a bevételből a majális megszervezését akarják támogatni. Apátfalván a helyi ifjúság várja húsvéti programmal a kicsiket és a nagyokat. A Hagymatikum Gyógyfürdőben is a húsvéthoz kapcsolódó rendezvény lesz: kézműves foglalkozás és tojásvadászat is lesz a délután során.

Reggeli indítónak hallgassuk meg a Pa-dö-dő egyik slágerét!