Hírek Kiemelt hírek Makó

Húsvét sem múlik program nélkül a Hagymatikumban

Hagyományos tavaszköszöntő rendezvényét most két hétvégére időzítette a fürdő a korábbi egy helyett. A húsvéti program itt is elsősorban a gyerekekről szól.

Nagy Szabolcs – Makó

A Hagymatikum rózsaszín nyuszija is segített a gyerekeknek tojást keresni a fürdő Gyermek Világában. Ez volt az egyik legjobb húsvéti móka a kicsiknek, hiszen a megtalált papírtojásokat csokitojásra válthatták.

– A kézműves foglalkozáson tematika mentén például hűtőmágneseket lehet készíteni, de locsolóvers mondó versenyt is szerveztünk. Ebben minden résztvevő kapott csokit a nyertesek pedig Hagymanós ajándékokkal gazdagodhattak – mondta el Lajtosné Papp Noémi.

A marketing vezetőtől megtudtuk a mostani hosszú hétvégén is minden nap nyitva van a fürdő, forgalom szempontjából pedig a vasárnap és a hétfő még egy kicsit erősebb is az előző évek tapasztalata alapján.

A Hagymatikum két és fél hetes tavaszi szünet akciót is hirdetett, amelyben 500 forintért válthat gyermekjegyet minden 14 év alatti és van bérlet akció is. A 10+2-es bérletet 10 százalékos kedvezménnyel lehet megvenni, és ezt össze lehet vonni Makó Kártyával és kistérségi kedvezménnyel is.

navigate_before
navigate_next