Kiemelt hírek Makó

Jelöletlen zöldségszállítmány bukott le Makónál

Megközelítőleg 5 tonna ismeretlen eredetű zöldségszállítmányt találtak egy tehergépjárműben, Makó térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei . A zöldséget lefoglalták, majd megsemmisítették. A kép illusztráció.

A pénzügyőrök egy tehergépjárművet ellenőriztek Makónál. A bemutatott fuvarlevél adatai és a rendelkezésre álló bizonylat súlyeltérést mutatott. A raktérbe beöntött mintegy 5 tonna zöldségen a NAV munkatársai nem találtak származást igazoló feliratot, ezért értesítették a kormányhivatalt.
A kormányhivatal helyszínre érkező munkatársa megállapította, hogy a zöldségek jelöletlenek, így kockázatosnak minősítette a szállítmányt, ezért azt zár alá vette és elrendelte az áru megsemmisítését. A várható bírság összege elérheti az egymillió forintot.
Az emberi fogyasztásra alkalmatlan zöldséget a pénzügyőrök a Szegedi Vadaspark „lakóinak” átadták.

One Response

  1. a szabad kereskedelem és a demokrácia álitólag arról szól ha megtermelem a cuccot ott adom el ahol akarom és ha lefizeted az adót nyugaton a kutya se baszogat nálunk mindenre adót kell fizetni 27 százalék áfa anélkül a boltba nem adnak semmit ez a vetőmag talajelőkészités megveszed az üzemanyagot megint fizetsz 27 százalék adót kapálod müveles öntözöd megint adózol 27 százalék mindenre ha termelsz valamit és terem valami felszeded felszedeted megint adó mire elakarod vinni a cuccodat engedélyt kell kérni de holélünk ilyen sehol a világon nincs és az egész folyamat a termelők elüzése csak itt folyhat gondolja végig mindenki mire oda kerül a termék hogy eladják már 300 százalék adót fizet a magyar adózz adózz adózz de közben elvették a piacainkat és odaadták a multi cégeknek álitólag verseny semlegesség van ők kifizetik az adót svájcban oszt csókolom 5 10 százalékot aki az országon belül termel az áru 90 százaléka adó munkabér 0 amortizációs költségek gépfelujitás old meg a te bajod minden a te bajod csak az adókat fizesd meg miből élsz kit érdekel a te bajod szétnézel az országban parlagon állnak a földek mert már a többség eladta mindenét és nincstelen papiron mert igy megkapja a szociális ellátást meg minden segélyt bezzeg nekünk nem jár semmi mert gazdag vagy az állam szerint régen 4 -5 embert eltudtunk tartani fizetni most magamat se tudom eltartani se a termelést fentartani mert egyszerüen az önköltség alatt állnak az árak és amulti cégek uralják a piacot mi magyar őstermelőként üldözöttek vagyunk széjjel kéne nézni az országban hol a pénz és egy vasat se fizetnek nézzenek körül a kissebbségek körül ahol számolatlanul ömlik az arany és a pénz a prostitucióból és nőfuttatásból és mindenféle fekete üzletekből bezzeg őket a kutya se cseszegeti bár erősen kilóg a lóláb és a magyar parasztok helyett ezeket a tisztességtelenül aranyban fürdőket kéne adóztatni és elszámoltatni a társkereső oldalak többsége nőfuttatásról szól 100 millákért árulják magukat ezek érdekes módon nem adókötelesek

Comments are closed.