A tegnapi zápor után ma is várható némi csapadék, de emellett kellemes időre számíthatunk. A napsütés és a reggeli kávé mellé pedig ajánljuk a tegnapi nap legfontosabb híreit!

MH – összeállítás

Kiállítás nyílt Mendei Árpád fotóiból: a kereszteket bemutató fotósorozatának nem csak a közelgő húsvét miatt volt aktualitása. Lebontják a Kálvin utcai rendelőt: az új rendelő épületére a város önerőből különített el idei költségvetésében közel 300 millió forintot, s az építési engedélyt is megkapta a vásárhelyi járási hivataltól. 2014 óta több beruházás is megszületett Kövegyen: az egyik legfontosabb az a kerékpárút, amelyre 10 évet várt a polgármester.

Rója István országgyűlési képviselőjelölt Apátfalván várta a lakosságot a kérdéseikkel, megfigyeléseikkel. A közel kétórás fórumon főképpen a mezőgazdaság volt terítéken. Idén is meghirdeti a Galamb „A legszebb konyhakertek” versenyét: összesen hét kategóriában lehet nevezni.

– Talán életem legnehezebb pillanata ez most, de be kellett látnom, hogy azt a sok nehézséget, ami engem az utóbbi időben hátráltatott, nem tudom legyőzni – mondta Gyurta Dániel. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok úszó bejelentette visszavonulását.

Két borjúfókát, Cleo-t és Hercula-t fogadta a Szegedi Vadaspark a messzi Katalóniából, egész pontosan a Barcelonai Állatkertből. Tegnap ünnepelte 55. születésnapját Quentin Tarantino: az Oscar-díjas rendezőhöz olyan filmek köthetők, mint például a Ponyvaregény vagy a Kill Bill.

Az orvos válaszol sorozatunkban csütörtökön az urológiai betegségek kapcsán lehet kérdezni meghívott vendégeinket: kérdéseiket feltehetik a szerkesztoseg@makohirado.hu email címen.

A reggeli kávé mellé pedig Tarantino filmjének, a Django elszabadulnak egy klasszikusát választottuk:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest