Hírek Makó Sport Térség

Jó reggelt, Makó!

A hét első napján sem hagytuk Önöket hírek nélkül. Olvashattak sportról, fórumokról és programajánlóról is. Az időjósok 11 fokot és esőt ígérnek a mai napra. Esernyőkkel vigyázni, erős szél is lehet.

MH – összeállítás

Bár sok helyen még játszhatatlanok a focipályák, a térségi csapatok szép eredménnyel zárták a hétvégi fordulót. A makói kézis lányok kikaptak, azonban a fiúk még emberhátrányban is győzni tudtak.

Maroslelén megnőtt a házasodási kedv is: tavaly 16-an kötöttek örök hűséget a településen. Czirbus Gábor alpolgármestert mélységesen felháborítja a Czeglédy-ügy – ő maga is megpróbált utána járni, hogyan is működött a Humán Operátor Zrt. Lázár János mindenkit megkért: vegyenek elő egy kockás papírt április 7-én.

Lázár: mindenki vegyen elő egy kockás papírt április 7-én! – Makó Híradó

Összegezni, hogy mi volt jó és rossz az elmúlt négy évben, valamint, hogy mi a választás tétje. Másnap pedig nem gyűlölködve, hanem higgadtan és józan ésszel, az ész érvek birtokában adjuk le a szavazatainkat – erről beszélt Lázár János a szombat délután Óföldeákon, Földeákon és Maroslelén.

Ha felfrissülésre vágyik, a Hagymatikum tematikus napján 50 százalékos kedvezménnyel vehető igénybe egy-egy masszázsszolgáltatás. Délután az Espersit-házban Mendei Árpád képeiből nyílik kiállítás.

A Szegedi Ifjúsági Napok keretén belül hazánkban is fellép a Pet Shop Boys. Hallgassunk is meg tőlük egy remek slágert. Önnek van kedvence?