Makói gépcsodák, megspórolt milliárdok, választási reformkommunizmus, dobra vert szüzesség. Hétfői koffeinbomba: a legforróbb, legpikánsabb és legédesebb hírek kistérségből és nagyvilágból.

MH-lapszemle

Gépcsodák

Tavaszköszöntő felvonulás.

Különleges autók, motorok gazdái adtak egymásnak randevút vasárnap Makón – számol be róla a Delmagyar.hu.

„Az idén már második alkalommal megrendezett találkozóra szerte a megyéből érkeztek veterán autók, verseny- és krosszkocsik, motorok. A jó időt ugyan nem tudták elhozni, a pompás gépcsodákat azonban sokan figyelték érdeklődéssel.”

Tavaszköszöntő felvonulás: veterán autók és motorok Makón – fotók

Az idén már második alkalommal megrendezett találkozóra szerte a megyéből érkeztek veterán autó, verseny- és krosszkocsik, motorok. A jó időt ugyan nem tudtá elhozni, a pompás gépcsodákat azonban sokan figyelté érdeklődéssel.

Megtakarítás

Tavaszköszöntő spórolás.

Az óraátállítással nem csak azt érjük el, hogy egy órával meghosszabbodik a természetes világosság ideje – így a Vásárhely24.

„Az adatok alapján évente 100-120 ezer megawattórát lehet megspórolni. Ez 30-40 ezer háztartás teljes éves energiaszükségletét fedezi, országosan 4-5 milliárd forintos megtakarítást hoz a nyári óraátállítás.”

Milliárdokat spórolunk az óraátállításon – Vásárhely24

100-120 ezer megawattórát. Ez 30-40 ezer háztartás teljes éves energiaszükségletét fedezi. Naponta 2-3 százalékos megtakarítást jelent a nyári időszámításra való óraátállítás – mondta a Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) Zrt. szóvivője az M1 vasárnap reggeli műsorában. Berczelly Réka emlékeztetett, most hajnalban kellett előre állítani az órát. Ezzel egy órával meghosszabbodik a természetes világosság ideje.

Reformkommunizmus

Félreértett politika.

A Magyar Nemzet Online szerint elhibázott stratégia a hisztéria a „legesélyesebb ellenzéki jelöltről” és a teljes ellenzéki összefogásról.

„Egyáltalán nem segítik az egyébként szükséges együttműködések kialakulását azok, akik bedőlnek annak a régi, még a reformkommunisták által elterjesztett szlogennek, hogy ‘a pártok csak veszekednek ahelyett, hogy együttműködnének’. Naná hogy veszekednek. Az a dolguk egy demokráciában. Csak totális diktatúrákban van olyan, hogy mindenki egyetért mindenben.”

A politika félreértése

Az elmúlt napokban a legtöbbször leírt kifejezés a magyar nyilvánosságban kétségkívül a „legesélyesebb ellenzéki jelölt” volt. Az ellenzéki térfélen mindenki azt kutatja, ki verhetné meg a fideszest egy-egy választókerületben, és egyre többen érzik kötelességüknek, hogy listákat állítsanak össze ezekről a jelöltekről, akikre a választóknak, ha tényleg kormányváltást akarnak, szavazniuk kellene.

Szűrő

Visszautasított ajánlatok.

Miután Bálint Emese színésznő felvállalta, hogy 28 évesen még szűz, sorra keresik meg a férfiak, akik szeretnék elvenni az ártatatlanságát, eddig 4800 jelentkezőt pattintott le – írja a Lokál Online.

„A levelek sokaságát a stábommal együtt folyamatosan szűrjük, de eddig még egyetlen olyan jelentkező sem akadt, akivel érdemes lenne randevúznom. Hamar leszűröm a stílusból és a szavaikból, hogy milyenek. Nagyon meglepődtem, hogy az udvarlók között akadtak szűz férfiak és házasemberek is – mondta Emese, aki – mint már korábban beszámolt róla – egy televíziós férjkereső show-ban szeretné megtalálni az igazit.”

4800 férfit utasított vissza a 28 éves szűz, Emese

Miután Bálint Emese színésznő felvállalta, hogy 28 évesen még szűz, sorra keresik meg a férfiak, akik szeretnék elvenni az ártatatlanságát. A fiatal nő eddig 4800 férfit utasított vissza, mert élete hercegét keresi. – Rengeteg a jelentkező, több mint 4800 levelet kaptam olyan férfiaktól, akik szeretnének velem megismerkedni.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest