11 góllal verte a hétvégi mérkőzésen a gyulai csapat a makói felnőtt női kézilabdacsapatot. A makói lányok a hatodik meccsükre fizikailag és szellemileg is elfáradtak.

MH-sport

Gyulasport NKFT-Makói KC 30-19 (17-9)

NBII/DK, Női felnőtt kézilabda mérkőzés 150 néző előtt
Vezette: Kathi István, Oláh Barnabás, Versenybíró: Nagy Richárd.
Makói KC: Cseh, Kádár/kapusok/, Debreczeni , Nagy N. 1, Antal , RÓZSA 4, Kozserán K., Draxler R. 5/4, DRAXLER D. 9, Nagy F., Dénes Dorka, Hadobás Rebeka, Szél Evelin
Kiállítás: 1/3.

Szabó Attila: A tél folyamán tőlünk 4 meghatározó játékos távozott, míg a Gyula 5, köztük NB I-ből érkező játékossal tudott erősíteni. A lányoknak a hatodik bajnoki meccsüket kellett szinte csere nélkül lejátszaniuk, ami fizikailag és szellemileg is nagyon megterhelő. Ma ennyire voltunk képesek! Jókor jön a két hét pihenés, mert a következő két meccsen az első és a második helyezett ellen kell pályára lépnünk. Gratulálok a Gyulának!

Gyulasport NKFT-Makói KC 36-27 (13-10)

Női Ifjúsági III.Osztály/DK, 90 néző előtt.
Vezette: Körmendi Péter, Szabó Réka
Makói KC: Stefanik/Kapus/, Bozsó, Farkas, Kakuszi, Rácz 5, Szűcs, Dénes Dominika 4, Dénes Dorka 9/5, Hadobás 4/1, Szél 4, Bugyi 1
Kiállítás: 7/6.

Balázs Erika: Az első félidőben remekül helytálltunk a tabella dobogóján elhelyezkedő ellenfelünkkel szemben. A második félidőben, különösen a pontatlan befejezéseink miatt lett nagyobb különbség a végére a két csapat között.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest