Borongós idővel indul a hét, viszont a hőmérséklet folyamatosan emelkedni fog a napokban. A hétindító kávé mellé pedig mutatjuk a tegnapi nap legfontosabb híreit!

MH – összeállítás

Elszabadultak a lóerők Makón – a tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezték a tavaszi autós és motoros felvonulást a városban. Mint a 2005-ös BL-döntőben: háromgólos hátrányból állt fel a Makó Iváncsán a hétvégén, azaz újabb ponttal lett gazdagabb a labdarúgó NB III-ban. Vádemelést javasoltak azzal a román férfival szemben, aki egy makói szálloda szobában őrjöngött, tárgyakat dobált, és még a cserepes virág földjét is magára kente.

Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter kiszombori lakossági fórumán beszélt arról, mit mondott neki Orbán Viktor a vásárhelyi vereségről. Több mint 378 ezer határon túli regisztrált a választásra, szombaton 16 óráig kérhették regisztrációjukat a Nemzeti Választási Irodánál. Nagy Gyula Imréné, a Munkáspárt országgyűlési képviselőjelöltje szerint nem lesz az első három helyezett közt az április 8-i választáson. A Fidelitas feljelentést tesz Janiczak Dávid, a Jobbik alelnöke, Ózd polgármestere ellen a korábban nyilvánosságra került, egy női beosztottját nemi erőszakkal fenyegető hangfelvétel alapján.

Hétindítónak pedig Aloe Blacc dalát ajánljunk!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest