CONTITECH Makói KC férfi csapata folytatta sikeres szereplését a tavaszi bajnokságban, és nagy lépést tett a bennmaradás érdekében. A csapat a tabella nyolcadik helyén áll.

MH – Sport

A makói kézilabdások Kiskunhalason játszottak a hétvégén. A kiállítás ellenére is győztek a vendégek. Nagy György Sándor szakosztályvezető elmondta, igazi csapatmunkával érték el az eredményt a makóiak.

– A mérkőzés első negyedórájában az történt, amit megbeszéltünk, sajnos gondot okozott, hogy egy vitatható és sajnálatos eset után Papp Dánielt a játékvezetők jogosan kiállították piros, majd egyből kék lappal. A támadási taktikánk átalakítása után továbbra is az történt a pályán, amit mi akartunk. A védekezésünk összeállt, főleg Veréb és Balán hathatós segítségével. Támadásban Szilágyi és Leszkován kiemelkedőt nyújtott. Gratuláció jár a csapatnak, hogy végig vezetve megérdemelten nyert egy igen kellemetlen stílusú Halassal szemben – fogalmazott a szakosztályvezető.

Eredmény:

Kiskunhalasi UKSC –  CONTITECH Makói KC

Vezette: Járdi  Ádám és Kazi Attila

Végeredmény:  28 : 31 (16 : 18)

CONTITECH  Makói KC  kezdőcsapata: Balán Róbert (kapus), Papp Dániel (1 gól), Szilágyi Zoltán (10 gól), Szabó Richárd (1 gól), Viktor Tamás (2 gól), Leszkován Ádám (2 gól) és Veréb Gergő.

Csere: Dani Balázs (kapus), Varga Imre, Endrei László (5 gól), Szécsi Richárd (4 gól), Petrás Bálint, Dóczi Tamás, Zsiga Roland

* * * 

NB II ifjúsági férfi bajnoki kézilabda mérkőzés

 

Nem adják könnyen a bajnoki címet az NB II ifjúsági bajnokságában: Nagy György Sándor szerint a hazai csapat gyakorlatilag mindent megtett annak érdekében, hogy nyerjen ellenük, de sajnos a játékvezetői felfogás kedvezett is nekik.

– Ennek tükrében még nagyobb dolog volt az idegenbeli győzelem és jó felkészülés is a Kiskőrös elleni következő bajnokira, amire szintén idegenben kerül majd sor a jelenlegi második otthonában. Büszkék vagyunk a csapatra és várjuk vissza Hegyi Noelt – tette hozzá a szakosztályvezető.

Eredmény:

Kiskunhalasi UKSC  –  CONTITECH Makói KC

Végeredmény:  23  :  28 (10: 11)

Legjobb makói góldobók:  Sándor Róbert (8 gól), Dóczi Tamás (7 gól), Szabó Richárd (6 gól), Zsiga Roland (3 gól)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest