Dr. Berta Árpádnét, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság megyei kirendeltsége vezetőjét – aki március 13-án vehette át Balog Zoltán minisztertől a Magyar Arany Érdemkereszt polgári kitüntetését – ma délután Kisteleken a Csongrád Megyei Napsugár Otthonban rendezett ünnepségen búcsúztatták, nyugdíjba vonulása alkalmából.

Korom András – Kistelek
– Kedves Anikó, szakmai pályafutásod 18 évét a Napsugár Otthon létrehozása, működtetése töltötte ki, amellyel olyan maradandót alkottál, hogy azt emlékeinkben hosszú ideig megőrizzük. Ígérjük, hogy a tőled tanult szociális szakmai elhivatottságot, emberséget mindennapjainkban alkalmazzuk és továbbadjuk – mondta megnyitójában Kerepeczki Magdolna, a Csongrád Megyei Napsugár Otthon intézményvezetője.

Nyári Amália, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Csongrád Megyei Kirendeltsége megbízott igazgatója elmondta, hogy az érdemkereszt fokozatait olyan személyeknek ítélik oda, akik saját szakterületükön Magyarország érdekeinek előmozdítása, az egyetemes emberi értékek gyarapítása érdekében példamutató tevékenységet folytattak.
Hallgassa meg mit mondott Nyári Amália:

Farkas Sándor országgyűlési képviselő köszöntőjében hangsúlyozta: mindig csodálva figyelte a főigazgató szakmai unkáját és elhivatottságát. Elmondta, úgy érzi, hogy a legjobb helyre került a kitüntetés.
Hallgassa meg a képviselőt:

Hegedűs Ferenc saját költeményével köszöntötte a nyugdíjba vonult főigazgatót.
-Nagyon szerettem dolgozni, s nem gondoltam arra, hogy ezzel valamikor is elismerés jár – mondta az ünnepelt. Dr. Berta Árpádné hozzátette, a kitüntetés azért jól esett neki.

Hallgassa meg mit mondott szakmai útjáról a nyugalmazott főigazgató:

Az ünnepségi végi koccintás és gratulációk előtt pillanatképekben idézték fel azokat az élményeket, melyek a nyugalmazott főigazgatót a Napsugár Otthonhoz dogozóként, majd a megyei igazgatóság vezetőjeként fűzte, Kerepeczki Magdolna arra kérte, hogy ha teheti vegyen részt továbbra is a kirándulásaikon.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest