Hírek Kiemelt hírek Makó Színes

Elszabadultak a lóerők Makón

Bár az időjárás nem volt túl tavaszias, ennek ellenére is több száz autós és motoros csatlakozott a délelőtti felvonuláshoz. A két- és négykerekű sofőrjei a városban tettek egy kört.

Gajáta Fanni – Makó

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megszervezték a tavaszi autós és motoros felvonulást a városban. Ahogy már múlt esztendőben is, most is a veterán autósok vezették fel a négy-és kétkerekű járműveket. Márton Imre, a Makó Városi Kulturális-Közművelőddėsi Nonprofit Kft. ügyvezetője elárulta, a Forma 1-es szezonnyitó után a technikai sport kedvelői a városban élhettek a szenvedélyüknek, ugyanis nagyon sok érdeklődő látogatott el a Hollósy Kornélia utcai parkolóhoz.

Az utcai autók mellett a roncsderbis és cross autókkal is felvonultak ma. A 22 esztendős Császár Tibor egy átalakított Mitsubishi Colttal versenyzik, egy keceli kupában. Tavaly a bajnokság közepénél csatlakozott és a végén 3. helyen végzett.

Motorosok is szép számmal jelentek meg az évadnyitón. Éva és Ápri egy Ducati ST2 944 köbcentis jószággal érkeztek. Éva elmondta, a leghosszabb távot – közel 560 kilométert – egy nap alatt tettek meg belföldön. Utasként is élvezte az utat.

– Gyerekkorom óta szerettem volna egy olasz motort és nagyon sokára sikerült megszerezni ezt a motorkerékpárt, mire elérhettem életem célját. Tizenéves korom óta szeretnék ducatis lenni és ez 3 éve teljesülhetett – mondta Ápri.

navigate_before
navigate_next