Hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Úgy tűnik, Sándor, József és Benedek valamit rosszul csinált, ugyanis a jó idő nem szeretne megérkezni. Ma is meleg öltözetre lesz szükségünk, ugyanis napközben 5 Celsius-fok, estére mínusz 7 fok lehet.

MH – összeállítás

Csongrád megyében kaptak el három román állampolgárságú betörőt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei. A rablók alig két év alatt mintegy 60 millió forintnyi műszaki cikket tulajdonítottak el országszerte. Intézményük névadójáról készültek rövid műsorral a Szikszai György Református Általános Iskola és Óvoda gyerekei. A születésnap alkalmából életéről és munkásságról emlékeztek meg.

Lázár János, a térség országgyűlési képviselője és Miniszterelnökséget vezető miniszter legújabb videójában Tóth Istvánnál kandallókat nézett, Magyarcsanádon pedig a bérekről beszélt. Polgármesteri fogadóórát tartott Farkas Éva Erzsébet. Közel 30-an keresték fel a városvezetőt.

Négy év alatt 4,4 milliárd forintból fejlődött Földeák – idén megépül az új piac, szabadidőpark és sportcsarnok is. Dr. Kádár Csilla belgyógyász főorvos a cukorbetegségről tartott előadást. Lázár János Kiszomboron fórumozott.

A kiszombori fejlesztéseket egy fideszes győzelem után lehet folytatni – Makó Híradó

Mindenki menjen el szavazni április 8-án, hiszen a saját sorsáról dönt, nem az enyémről! – jelentette ki Lázár János kiszombori fórumán. A térség országgyűlési képviselőjelöltje szerint aki a Fideszre szavaz, az Orbán Viktorra és rá fog, aki az ellenzékre, az a káoszra, a kiszámíthatatlanságra, teszi a voksát.

A hét közepéhez érve kicsit veszíthetünk a lendületünkből – erre ajánljuk a Senior Junior számát, hátha kicsit felpörgünk.