Hírek Kiemelt hírek Makó Térség

Orbán is támogatja a makói elkerülőutat (videó)

Házi disznóságokat osztott meg Lázár János a miniszterelnökkel. Nem mellesleg bejelentette, ha a kormány ismét bizalmat kap, megépül Kiszombor felől a makói elkerülőút!

Pintér M. Lajos

Kemény, hajtós végén jelentkezett be hétfőn éjszaka a Parlamentből Lázár János. Térségünk országgyűlési képviselője reggel Hódmezővásárhely mellett arról számolhatott be, hogy már a héten átadják a forgalomnak a 47-es elkerülőutat, ami napi 15-20 ezer áthaladó autóval könnyíti meg a város életét. Elkerülőből azonban egy nem elég, ennek jegyében közölte az örömhírt: a miniszterelnökkel folytatott tárgyalásai nyomán biztosra vehető, hogy amennyiben a választók április 8-án bizalmat szavaznak a folytatásra a jelenlegi kormánynak, akkor Makó térségében, Kiszombor felől is megépülhet az elkerülőút.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter erejéből még disznóságokra is futotta. No, ezúttal is rossz, aki rosszra gondol: Lázár János édesapja jóféle házi erősítőjével lepte meg a magyar konyha eme mesterremekeiért rajongó Orbán Viktort. A böjti idők utáni erősítőnek szánt küldemény házi kolbászból és szalonnából állt.

One Response

  1. A kiváló elhatározás megvalósításához sok szerencsét kívánok.

Comments are closed.