Hírek Kiemelt hírek Makó

Miért, ha kifizetjük, akkor visszalépsz?

Makón tartott lakossági fórumot Kiss Attila, őt is megkérdeztük a tegnap nyilvánosságra jutott hangfelvételről.

Nagy Szabolcs – Makó

Tegnap kiderült, hogy vannak olyan jobbikos országgyűlési képviselőjelöltek, akik szeretnek vicceskedni. A Bács-Kiskun megyében induló Farkas Gergely például annyira, hogy megkérdezte az LMP ottani jelöltjétől, hogy amennyiben kifizetnék az eddig kampányra költött összeget, akkor vajon visszalépne-e.

Pénzt ajánlott a Jobbik jelöltje, ha visszalép az LMP-s – Makó Híradó

Az Origo birtokába jutott egy hangfelvétel, amelyen Farkas Gergely jobbikos képviselő Midi Melániával, LMP-s képviselőjelöltet győzködi, hogy lépjen vissza a javára. MH Érdekes hangfelvétel jutott el az Origo szerkesztőségébe: az anyagon Farkas Gergely jobbikos képviselő beszélget Midi Melániával, LMP-s jelölttel. A jobbikos képviselő azt magyarázza Midinek, hogy minden szavazatra szüksége van a kiskunhalasi választókerületben, ezért szeretné az LMP-s visszalépését.

A taktika olyannyira nem jött be, hogy az erről készült felvétel a sajtónál landolt, természetesen Kiss Attilát is megkérdeztük: mit gondol párttársa gáláns felajánlásáról, illetve mennyire illeszkedik ez a fajta kampányolás az általuk hirdetett tiszta kézhez?

 

 

One Response

  1. Mi ebben a meg lepö?Mindenki ezt csinálja

Comments are closed.