Hírek Kiemelt hírek Makó Ország-világ Sport

Izgalmas rangadón nyert a CONTITECH Makói KC csapata

A CONTITECH Makói KC a Kondorosi KK-t fogadta vendégül ezen a hétvégén a városi sportcsarnokban. Az izgalmas rangadót végül a makóiak nyerték meg.

MH – Sport

A Makói férfi felnőtt NB II kézilabda csapat egész héten a Kondoros elleni fontos rangadóra készült. Alapvető feladat volt, hogy a hazai mérkőzést mindenféleképpen meg kell nyerni, hogy a tabellán a csapat feljebb tudjon lépni. A győzelemmel jelenleg a csapat a tabella nyolcadik helyén áll. A csapat két fő célt tűzött ki maga elé az év végéig: a hátralévő vidéki mérkőzéseken minél több pontot szeretnének gyűjteni, illetve a hazai mérkőzéseket meg akarja nyerni.

– Négy pontos meccs volt, ami rányomta a bélyegét a teljesítményünkre. Ötvenkét percig görcsösen játszottunk, azonban a nyolc jó percünkben megnyertük a rangadót. Kemény feladat volt a téli szünetben megerősített vendégcsapat megtörése – fogalmazott a mérkőzés után Gera Norbert, a makóiak edzője.

A CONTITECH Makói KC csapata legközelebb március 24-én Kiskunhalason lép pályára.

Eredmény:

CONTITECH Makói KC  –  Kondorosi KK

Vezette: Major Gábor, Szűcs Dániel.

Végeredmény:  29  :  23 (14 : 13)

CONTITECH Makói KC  kezdőcsapata: Balán Róbert (kapus), Szilágyi Zoltán (6 gól), Papp Dániel  (1 gól), Leszkován Ádám  (5 gól), Vikor Tamás (2 gól), Endrei László (6 gól), Veréb Gergő  (1 gól)

Csere: Dani Balázs (kapus), Varga Imre, Petheő Gábor  (1 gól),  Zsiga Roland, Szécsi Richárd (6 gól), Jártass  Tamás, Dóczi Tamás, Petrás Bálint (1 gól)

* * * 

NB II  férfi ifjúsági bajnoki kézilabda mérkőzés CONTITECH Makói KC – Kondorosi KK

Az ifjúsági csapat a mérkőzésen végig nagy fölényben játszott, góljait szép akciókból szerezte.

Végeredmény:  50  : 27 (23 : 10)

Legjobb Makói góllövők: Lajtár Krisztofer (14 gól), Sándor Róbert (12 gól), Kollár Nataniel  (5 gól), Varga Roland (4 gól),  Zsiga Roland (3 gól), Graur Bence (3 gól)