Hírek Makó Színes

Jó reggelt, Makó!

Erős napsütéssel indult a hét, a tegnapi napot végül eső és villámlás zárta. Ráadásul nem csak az időjárás szempontjából volt tartalmas a hétfő – nézzük is a tegnapi nap legfontosabb híreit!

MH – összeállítás

Délután átadták a Városi és Térségi Versmondó Verseny díjait, öt kategóriában indulhattak a diákok, ráadásul volt, aki saját alkotással vett részt. A Návay is sikereket tudhat maga mögött, hiszen az iskola három tanulója is bejutott az OSZTV és SZKTV elődöntőjébe. Tegnap Kiszomboron tartottak egészségfórumot: a résztvevők a bőr- és körömgombáról tudhattak meg többet, de az újraélesztést is kipróbálhatták.

Március első hétvégéjén az időjárás miatt több meccset elhalasztottak, most viszont végre pályára állhattak a focisták: összegyűjtöttük, milyen eredményeket értek el térségünk labdarúgói. Kézilabdában a makói lányok legyőzték Szeghalmot, a Makói KC férfi csapata pedig az eddig veretlen mezőtúriak ellen játszott.

Rója István Kiszomboron tartott kampányfórumot: a kérdések között felmerült a Jobbik és az MSZP viszonya is, illetve a lehetséges összefogás témája. Arról is írtunk tegnap, hogy bár 11 jelölt van a makói-vásárhelyi választókerületben, mégis csak hárman kampányolnak közülük.

A mai napon a Krisztiánokat és az Ajtonyokat köszöntjük. Ma 16 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet, a következő egy hétben pedig folyamatosan csökkenni fog, vasárnap akár havas esőre is számíthatunk.

A tegnap esti időjárás kapcsán pedig egy igazi klasszikust választottunk mára:

One Response

  1. Nagyon tetszik az oldal!! Lényegretörő, érdekes! 🙂

Comments are closed.