Kiemelt hírek Makó Sport

Legyőzték a makói lányok a Szeghalmot

Már a mérkőzés elején tisztában voltak vele, hogy csak nyerhetnek a Szeghalom ellen a makói lányok. Csak a gólkülönbség volt kérdéses.

MH-sport

Makói KC- Szeghalmi NKC 24-18 (14-11)

NBII/Dél-keleti csoport, női felnőtt kézilabda mérkőzés, 50 néző, vezette: Mazzag István, Parádi Róbert Versenybíró: Csorba László
Makói KC: CSEH, KÁDÁR (kapusok), DEBRECZENI 8, NAGY N. 3/1, Antal 2, RÓZSA 3, Kozserán K., Draxler R. 5/2, DRAXLER D.3, Nagy F., Dénes Dorka, Hadobás Rebeka, Szél Evelin.
Kiállítás: 2/4.

Szabó Attila: A ” kötelező” győzelem terhe mindig nehezebbé teszi a játékot. Most is így történt, de a csapat győzelme a találkozó során egy percig sem volt kérdéses. A meccs végére már gólokban is mutatkozott a két csapat közötti különbség. Eddig volt viszonylag könnyű dolgunk, most jönnek a nehezebb mérkőzéseink!

Makói KC-Szeghalmi NKC 18-32 (9-18)

Női Ifjúsági III. Dél-keleti osztály, 50 néző előtt, vezette: Mazzag István, Parádi Róbert.
Makói KC: Stefanik (kapus), Bozsó, Halasi 1, Kakuszi, Rácz 1, Szűcs 1, Dénes Dominika 1, Dénes Dorka 4/1, Hadobás 5/1, Szél 5, Bugyi
Kiállítás: ½

Balázs Erika: A tabella első helyén álló csapat esélyeshez méltóan nyerte meg ezt a mérkőzést. Higgadt játékkal és egymást segítő védekezéssel voltak jó periódusaink a találkozón belül. Sajnos több játékosom is szerzett kisebb-nagyobb sérülést. Ennek fényében – úgy vélem – kis csapatom tisztességgel végig küzdötte a meccset.