Hírek Makó

Jó reggelt, Makó!

Ismét egy újabb hétfőnk van. Mindenkinek kitartást kívánunk ehhez a naphoz és ne felejtsük el: igazán rövid hetünk lesz a március 15-ei ünnep miatt.

MH – összeállítás

Az 71. napján a Gergelyeket köszönthetjük, így ne felejtsünk el valamilyen formában gondolni rájuk. Ma igazán tavaszias időnk lesz, ugyanis az időjárás előrejelzések szerint ma akár 20 Celsius-fok is lehet. Azonban a napszemüvegünk mellé ajánlatos egy esernyőt is bedobni a táskánkba, mert ma akár eshet is.

Vasárnap is remek beszámolókat olvashattak, ugyanis hírt adtunk a makói Polgári bálról, a csanádpalotai nőnapról és a maroslelei iskolabálról is. A 4-es választókerületben egy család is indul az április 8-ai választásokon – azonban kerülik a nyilvánosságot.

33 kispap látogatott Makóra. A különleges alkalmon a helyi hívekkel együtt végezték a Szent Liturgiát. Nőnapot tartottak Apátfalván, ahol Miller Zoltán is fellépett. Jól szerepel a makói Continental KirályTeam a versenyeken: a csapat motorjai Loós Dominik és Szabó Hanna Panna.

Jól szerepel a makói Continental KirályTeam a versenyeken – Makó Híradó

Remek két hónapon van túl a KirályTeam Kick-Box Akadémia, ugyanis Horvátországban és Szlovakiában is dobogós helyezéseket értek el a versenyzők. A legeredményesebb kick-boxosok Loós Dominik és Szabó Hanna Panna.

A hétfőhöz az Emberek remek számát küldjük. Szép napot kívánunk mindenkinek!