Hírek Kiemelt hírek Makó Sport

Jól szerepel a makói Continental KirályTeam a versenyeken

Remek két hónapon van túl a KirályTeam Kick-Box Akadémia, ugyanis Horvátországban és Szlovakiában is dobogós helyezéseket értek el a versenyzők. A legeredményesebb kick-boxosok Loós Dominik és Szabó Hanna Panna.

Gajáta Fanni – Makó

Az első két hónap nemcsak eredményesen, hanem sikerekben is gazdagon telt a Loós Csaba által vezetett kick-box akadémiának. Elsőként névadó szponzorral büszkélkedhetnek, így most már Continental KirályTeam néven versenyeznek a gyerekek.

Az év elején két versenyen is részt vettek a makói versenyzők. Ezekből a megmérettetésekből kiderült, hogy a csapat legeredményesebb versenyzője Loós Dominik, aki a Karlovacból egy arany- és egy bronzéremmel tért haza, illetve Pozsonyból egy első és egy második helyezést ér el a fiatal kick-boxos.


Dominik és Hanna Panna is remekül szerepelt az elmúlt versenyeken.

Jaroszkievicz Krisztián, a makói Király Team vezetőségi tagja elárulta, Dominik nagyon ügyes és nagy esélye van arra, hogy idén is bekerüljön a magyar válogatottba. Makón még egy tehetséges kick-boxosra találtak: Szabó Hanna Panna Karlovacban két bronzérmet is szerzett.

– Hanna Pannáról azt gondolom, hogy a jövőben nagyon szép eredményeket fog Makóra szállítani – méltatta Krisztián a kislányt. Loós Csaba edző kiemelte,toborzásuk továbbra is folytatódik, szeretnék ha minél többen csatlakoznának hozzájuk és hozzátette, edzésről edzésre egyre több gyerek választja a makói KirályTeam Akadémiát.


Veres Richárd csatlakozik a makói fiatalokhoz.

A sikerekben itt nem álltak meg a kick-boxosok, ugyanis a következő hónapokban még nagyon sok versenyen szeretnének részt venni. A cél az év végi világversenyre való bejutás. Ezt különböző felkészítő táborokkal és rengeteg edzéssel szeretnék elérni. Loós Csaba edző mellett egy igazi gyöngyszem is rendszeresen Makóra érkezik: Veres Richárd, aki 6-szoros Felnőtt Világbajnok és 8-szoros Európa Bajnok, illetve a londoni Olimpián a sportág dicsőségére a lánggal futhatott. Ricsi is mindent megtesz, hogy edzőként, tudását átadja a fiatalabb generációnak.